۲۰:۰۵ - ۲ شهریور ۱۴۰۵

آخرین اخبار
فولاد خوزستان یک ثروت ملی است؛
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر جایگاه راهبردی فولاد خوزستان در اقتصاد و اشتغال استان، این مجموعه را «یک ثروت ملی» دانست و صیانت، تقویت و توسعه آن را ضروری عنوان کرد؛ اتابک بازگشت یکی از کوره‌های فولاد خوزستان به مدار تولید در کمتر از ۲۵ روز را جلوه‌ای از توان مهندسی، دانش و همت کارکنان این مجموعه دانست و بر تداوم حمایت دولت از صنایع فولادی تأکید کرد.

به گزارش برداشت روز، محمد اتابک در بازدید از روند بازسازی و احیای تجهیزات فولاد خوزستان، ضمن قدردانی از تلاش مدیران، مهندسان، تکنسین‌ها و کارگران این مجموعه، اظهار کرد: این کار، یک اقدام جمعی و درخور ستایش است و همه کسانی که برای بازگشت تولید به مدار تلاش کردند، شایسته تقدیر هستند.

وی با اشاره به اهمیت صنعت فولاد در اقتصاد استان خوزستان افزود: فولاد یکی از بخش‌های مهم در ایجاد ارزش افزوده و اشتغال در استان است و فولاد خوزستان نیز به‌عنوان یک مرجع، پیشکسوت و معیار در صنعت فولاد کشور، جایگاه ویژه‌ای دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بازگشت یکی از کوره‌های فولاد خوزستان به مدار تولید در کمتر از ۲۵ روز، این دستاورد را حاصل همدلی، توان تخصصی و تلاش شبانه‌روزی مجموعه فولاد خوزستان دانست و گفت: چنین اقدامی نشان می‌دهد که با تکیه بر دانش و توان داخلی و همراهی همه بخش‌ها می‌توان در کوتاه‌ترین زمان از شرایط دشوار عبور کرد.

اتابک همچنین از حمایت دولت از صنایع فولادی خبر داد و گفت: برای کارخانه‌های فولادی، تسهیلات حمایتی در نظر گرفته شده که این تسهیلات به تصویب رسیده است. همچنین برای کارخانه‌های آسیب‌دیده، شرایط ویژه ارزی و خارج از نوبت پیش‌بینی شده تا روند بازسازی و بازگشت آنها به شرایط عادی با سرعت بیشتری انجام شود.

وی با قدردانی از رویکرد فولاد خوزستان در مدیریت شرایط و رعایت الزامات پدافند غیرعامل ادامه داد: یکی از اقدامات مهمی که در فولاد خوزستان انجام شده، توجه جدی به موضوع پدافند غیرعامل است. این مجموعه بدون هیاهو و تبلیغات، با آرامش و توان بالا وظایف خود را انجام داده و این رویکرد شایسته تقدیر است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان با قدردانی از استانداری خوزستان، مدیریت فولاد خوزستان و تمامی کارکنان این مجموعه، ابراز امیدواری کرد با تداوم حمایت‌های دولت و تلاش مجموعه مدیریتی و کارکنان، شرایط تولید و فعالیت این کارخانه بیش از پیش بهبود یابد.

در این بازدید که همزمان با هفته دولت انجام شد، بر اهمیت حفظ ظرفیت‌های تولیدی، حمایت از صنایع راهبردی و استفاده از ظرفیت‌های تخصصی و انسانی برای تداوم تولید و توسعه صنعت فولاد در خوزستان تأکید شد.

 

bardashtrooz.ir/news/269730

اخبار جدید