به گزارش برداشت روز، ایران کیش در اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری با رویکرد نقش مدیریت در روند بهبود پاسخگویی به مشتری در دوران کرونا و پسا کرونا موفق به دریافت این عنوان و تندیس شد.
گفتنی است در هنگام اهدای تندیس با نام بردن از پیمان طبری مدیر عامل ایران کیش به عنوان معمار ایران کیش نوین و با اشاره به رشد مثبت این شرکت در سال گذشته اعلام شد: در شرایط سخت کرونایی که شاید خیلی از کسب و کارها دچار تعدیل نیرو شده بودند این شرکت با مدیریت و رهبری صحیح نقش چشمگیری در اشتغال زایی داشته است و توسعه و پیشرفت در شرایط سخت را طبق آمار به منصه ظهور گذاشته است.
درمتن این تندیس آمده است:« ایران امروز هرچه بیشتر نیازمند اجرای اصول ارزشمند رضایتمندی مشتری در سازمان ها و برندهایی است که بر پایه اعتماد متقابل شکل می گیرند. با توجه به اهمیت موضوع و اتکال جنابعالی به خداوند متعال که با عمل خالصانه و بهره گیری از دانش تخصص و تعهد گامی موثر در اقتصاد کشور نهاده اید، دبیرخانه دائمی انتخاب شما به عنوان رهبر مشتری مدار در اجلاس رضایتمندی مشتری که برگ زرین و درخشان دیگری در کارنامه افتخارات کشور عزیزمان به ارمغان آورده است را تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال توفیق روز افزون آن مجموعه محترم را مسئلت می داریم .»
رضا محمدی معاون توسعه بازار به نیابت از مدیر عامل ایران کیش تندیس را دریافت کرد.