به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی فولاد خوزستان، رضا طاهری رییس هیات مدیره شرکت فولاد خوزستان با اعلام این مطلب که اولویت مجموعه در گام نخست رفاه حال کارکنان، توسعه و پایداری تولید است، افزود: وجود کارکنان دلسوز و فداکار در شرکت فولاد خوزستان مایهی افتخار است. امیدوارم با کمک کارکنان پر تلاش شرکت به چشمانداز هدفگذاری شده در افق ۱۴۰۴ یعنی کسب سهم ۲۵ درصدی تولید در کشور دست پیدا کنیم.
طاهری گفت: گام های موثری که در راستای رفاه حال کارکنان شاغل و بازنشسته برداشته شده، جای تقدیر و تشکر دارد. فولاد خوزستان با وجود مشکلات محدودیت برق و شرایط کرونا، در خصوص تولید با قدرت عمل نمود.
وی اظهار داشت: هیات مدیره با تمام قدرت از کارکنان در مسیر پیشرفت مجموعه حمایت خواهد کرد. مبحث جانشینپروری با جدیت در شرکت فولاد خوزستان اجرا خواهد شد و با کمک خداوند متعال مدیران لایقی به صنعت فولاد کشور معرفی خواهیم کرد.
در ادامه مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با اشاره به نام گذاری سال ۱۴۰۰ به نام تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: بهترین سبک مدیریتی نوع مشارکتی است. مشارکت در علوم مدیریتی از دو بخش هم فکری و همدلی تشکیل شده است که در علم نوین مدیریتی همدردی هم به دو بخش یاده شده اضافه شده است. لازم است که از نیروی انسانی متخصص و متعهد پشتیبانی نموده و برای پیشرفت سازمان مانع زدایی کنیم.
وی افزود: برای اینکه بتوانیم سطح مشارکت و تعلق سازمانی را در میان کارکنان افزایش دهیم، جلساتی را به صورت منظم با حضور ردههای مدیریتی، روسا و سرپرستان برگزار میکنیم.
ابراهیمی اظهار داشت: عامل ثبت رکوردهای تولید، موفقیتهای سازمان در ردههای مختلف و دستیابی به اهداف سازمان، کارکنان هستند. بدون شک افرادی که در این جلسه با سمت رئیس و سرپرست حضور دارند، باعث ایجاد انگیزه در میان کارکنان و کسب موفقیت مجموعه هستند.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با بیان این جمله که تفکر کارشناسی منجر به تصمیم سازی میشود افزود: تکیه سازمان موفق بر تخصص و تفکر کارشناسان است. وجود کارشناسان مجرب به شناسایی نقاط ضعف و قوت سازمان منجر میشود. با تحلیل شرایط، به سمت تصمیم سازی و پیشبرد اهداف سازمان گام برمیداریم. همکارانی که در این جلسه حضور دارند، لایه میانی سازمان هستند، یعنی ارتباط دهندهی کارکنان با مدیران ارشد.
وی در ادامه گفت: فولاد خوزستان با تولید ۳ میلیون ۸۰۰ هزار تن در سال، رتبهی دوم تولید شمش کشور را در اختیار دارد. این در حالی است که شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تولید ۱۴ میلیون تن رتبهی اول را از آن خود کرده، که فاصلهی معنا داری است. افق ۱۴۰۴ تولید فولاد کشور ۵۵ میلیون تن است، که از این میزان ۱۳ میلیون و ششصد هزار تن مربوط به فولاد خوزستان است. تولید فولاد خوزستان نزدیک به ۴میلیون تن است، اگر طرحهای توسعه را هم در نظر بگیریم این عدد به ۶ میلیون تن میرسد. در گذشتهی نه چندان دور سهم خوزستان از فولاد کشور سی درصد بود. در گذر زمان این رقم به ۱۷ درصد کاهش پیدا کرده است. اگر طرح های توسعهای فولاد کشور را که استان خوزستان از آن جا مانده است در نظر بگیریم، سهم این استان در آینده به هشت درصد کاهش می یابد.
ابراهیمی افزود: اگر همین شرایط ادامه پیدا کند، جایگاه فولاد خوزستان به رتبه پنجم تولیدکننده فولاد کشور کاهش پیدا میکند. این شرایط در حالی است که با استناد به مطالعات سازمان ایمیدرو استان خوزستان به لحاظ موقعیت جغرافیایی، بهترین مکان برای اجرای طرحهای توسعه فولادی است. دسترسی به آب های آزاد به منظور انجام صادرات، انرژی و رودخانه های پرآب از ویژگیهای منحصر به فرد استان به شمار میآیند. در استانهایی مانند کرمان و یزد که به لحاظ دسترسی، در تامین آب شرب و برق در تنگنا هستند، طرح های فولادی تعریف شده و در حال اجرا هستند.
وی تاکید داشت: سهامدار عمده فولاد خوزستان با در نظر گرفتن موقعیت استراتژیک مجموعه و نقش کلیدی در صنعت فولاد کشور با نگاه سرمایهگذاری بلندمدت به دنبال اجرای طرحهای توسعه ای است.
مدیرعامل اظهار داشت: تثبیت تولید و تکمیل زنجیره ی فولاد دو گام اساسی سهامدار عمده در توسعه شرکت فولاد خوزستان است. تملک سهام شرکت فولاد اکسین و الحاق آن به فولاد خوزستان بخشی از برنامه تکمیل زنجیره ارزش است. راهاندازی فولادسازی فولاد شادگان، فولاد اندیمشک از دیگر برنامه ها هستند. با توجه به کاهش میزان تولید ناشی از محدودیتهای برق، باید به سمت تامین برق پایدار حرکت کنیم. احداث نیروگاه اختصاصی میتواند به پایداری انرژی برق مجموعه کمک کند. تا پیش از افزایش قیمت برق در سال ۱۴۰۰، تاثیر انرژی برق بر قیمت تمام شدهی محصول نهایی ۱۰ درصد بود که این رقم به ۱۵ درصد افزایش پیدا کرد.
ابراهیمی گفت: اولویت مدیریت این شرکت رسیدگی به معیشت کارکنان است. جانشین پروری یکی دیگر از اولویت های مجموعه به شمار می رود. جا دارد در اینجا در خصوص صدور مجوز از سوی هیات مدیره ی محترم در راستای طرح طبقه بندی مشاغل برای کارکنان تقدیر و تشکر نمایم.
وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: حضور پرشور کارکنان در پای صندوق های رای، وظیفه شرعی و گامی موثر در پیشرفت و آبادانی کشور است.
سعید قاسم زاده معاون منابع انسانی و امور اجتماعی، پیگیری مطالبات کارکنان را نقش اصلی این معاونت دانست و افزود: از اعتماد مدیرعامل و هیات مدیره در سپردن این مسئولیت خطیر تشکر میکنم. به دنبال تدوین سند جامع نیروی انسانی شرکت فولاد خوزستان هستیم. این سند چشمانداز سازمان در سال های آینده را ترسیم میکند.
وی افزود: جانشین پروری، جذب و تربیت نیروی انسانی متخصص از اولویتهای منابع انسانی به شمار میآید. روسا و سرپرستان واحدها پل ارتباطی میان کارکنان مجموعه با مدیران هستند. دست یاری به سمت تکتک دلسوزان دراز میکنیم.
قاسم زاده در ادامه گفت: از جمله مهمترین اقدامات پیشرو، کمک گرفتن از اطلاعات ذخیره شده سالهای گذشته است. باید به سمت تحلیل و استفاده از تجربیات گذشته حرکت کنیم. برای دسترسی و تحلیل این داده ها نیاز به کمک روسا و سرپرستان داریم. از ایدههای کاربردی در زمینههای مختلف با آغوش باز استقبال میکنیم و به دنبال احیا ارتباطات سازمانی موثر و چهره به چهره هستیم. برای پیشبرد اهداف سازمان به خرد جمعی نیاز داریم.
معاون منابع انسانی و امور اجتماعی گریزی هم به راهاندازی کانال روابط کار زد و افزود: در ماه های اخیر کانالی با نام کانال مطالبه گری راهاندازی شده است که کارکنان مطالبات خود را در آن مطرح میکنند، قطعا مسائل مطرح شده در این کانال به حق است، لیکن انتظار داریم کارکنان موارد و مشکلات خود را در چارچوب قانون در کانال رسمی روابط کار مطرح نمایند. معاونت منابع انسانی و امور اجتماعی، امانتدار خواسته های کارکنان است.
در ادامه غلامرضا فروغی نیا مدیر روابط عمومی کارکنان تلاشگر گروه فولاد خوزستان در همهی ردههای سازمانی را جهادگران خط تولید صنعت دانست و افزود: اجرای طرحهای توسعه و پیشرفت شرکت فولاد خوزستان ضامن بقای تولید پایدار و حافظ جایگاه این مجموعه در کشور است.
وی افزود: با تملک فولاد اکسین، زنجیرهی ارزش گروه فولاد خوزستان تکمیل می شود. توسعه اقتصادی تولید نیز از نیازهای مبرم در شرکت فولاد خوزستان به شمار می رود.
فروغی نیا در پایان سخنان خود اظهار داشت: با وجود ۱۸۰۰ کیلومتر مرز دریایی، توسعه فولاد به جای جنوب کشور، در کویر انجام شده است و این انتظار وجود دارد که طرح های توسعه در زمینه ی صنعت فولاد با توجه به امکانات موجود، در جنوب کشور احیا گردد.
گزارش خبرنگار ما حاکی است، پایان جلسه هم اندیشی با پرسش و پاسخ روسا و سرپرستان شرکت فولاد خوزستان همراه شد.