به گزارش برداشت روز، مسعودخاتونی عضو هیات مدیره بانک ملی ایران امروز به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، با حضور در مرکز ارتباط مردمی به سوالات مشتریان و دغدغه های طرح شده آنها پاسخ داد.
عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه نقشه راه خوبی برای آینده این بانک ترسیم شده و در مرحله ای هستیم که بتوانیم به خوبی به مشتریان سرویس دهیم، گفت: اکنون در زمان گذر و به عبارتی ترک شعبه و ورود به دنیای دیجیتال هستیم. در این بازه هم باید نحوه بهره مندی از خدمات را به مشتریان اطلاع دهیم و هم به مشتریانی که هنوز علاقه مند به گرفتن خدمات طبق روال گذشته هستند، خدمت رسانی کنیم.
وی گفت: تمایل نداریم منابع مان را صرف سامانه های قدیمی کنیم که قطعا ظرف یکی دو سال آینده اثری از آنها نخواهد بود؛ بیشتر وقت مان را صرف نقشه راه جدید می کنیم.
خاتونی ادامه داد: امروز با تعدادی از مشتریان گفت و گو کردیم و مباحث مختلفی مطرح شد که یکی از آنها تعدد سامانه ها بود. باید گفت هر یک از اپلیکیشن های موجود کاربردی دارند. در زمان قدیم صحبت از آچار فرانسه بود که همه کار با آن انجام می شد اما باید دقت داشته باشیم که امروز تنوع محصول همانند بام، بله، ایوا، ۶۰ و.. لازم است تا مشتری بر اساس سلیقه خود از آنها استفاده کند.
عضو هیات مدیره بانک ملی ایران اضافه کرد: امروز یکپارچگی محصول در دنیا عرف نیست. حتی زمانی که وارد گوشی موبایل می شویم، تعداد زیادی اپلیکیشن وجود دارد و هر کسی با توجه به سلیقه و نیاز خود از آنها استفاده می کند.
خاتونی اظهار کرد: هر چه که به انتهای سال نزدیک می شویم، فشار کاری بیشتر می شود؛ از طرفی درخواست ها، کنترل ها و نظارت ها روی سامانه های شبکه بانکی افزایش می یابد. برخی از سامانه ها آمادگی کنترل را دارند. مانند پیچک که یک سامانه کنترلی است. سامانه های کنترلی ما شاید برای کنترل یک درصد بسیار اندکی باشند که به فکر خیانت به کشور هستند، اما سامانه هانی نظارتی برای همه اجرایی می شوند و این امر ناگزیری است.
وی درباره پیچک نیز گفت: پیچک سامانه ای بیرون از شعبه ست که مشتری موظف به ثبت چک خود در آن بوده و در مقابل مشتری هم که می خواهد چک را وصول کند، باید درخواست خود را در آن اعلام کند. این امر در خارج از شعبه انجام می شود و شعبه درگیر آن نخواهد بود.
خاتونی درباره دریافت پیامک درخواست رمز پویا از سوی برخی مشتریان نیز خاطر نشان کرد: این امر دو دلیل دارد. یا شخص در حال فیشینگ است یا اینکه تغییر شماره همراه در حسابی صورت گرفته اما شماره همراه به اشتباه درج شده است که به محض درخواست رمز از سوی مشتری، پیامک آن به اشتباه برای مشتری دیگر ارسال می شود./ بانک ملی