21:26 - 15 جولای 2026

آخرین اخبار
امکان وکالتی نمودن تمامی حساب‌های «بانک پاسارگاد» به منظور ثبت‌نام در مرحله جدید (دوازدهم) طرح عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه «اتونوین» به‌صورت غیرحضوری فراهم شد.

به گزارش برداشت روز، امکان وکالتی نمودن تمامی حساب‌های «بانک پاسارگاد» به منظور ثبت‌نام در مرحله جدید (دوازدهم) طرح عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه «اتونوین» به‌صورت غیرحضوری فراهم شد.

مشتریان محترم می‌توانند از روز ‌یکشنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۴/۲۱ تا پایان روز جمعه مورخ ۱۴۰۵/۰۴/۲۶ با مراجعه به نشانی vbank.bpi.ir، به‌صورت غیرحضوری نسبت به وکالتی نمودن یکی از حساب‌های «انفرادی» یا «مشترک دارای حق برداشت به تنهایی» از جمله «حساب دیجیتال» خود اقدام نمایند.

گفتنی است مبلغ لازم برای شرکت در این مرحله، پنج میلیارد ریال است و متقاضیان محترم می‌بایست پس از تأمین وجه و وکالتی نمودن حساب خود، از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۴/۲۱ تا پایان روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۴/۲۸ به منظور ثبت‌نام محصولات ارائه‌شده، به تارنمای Autonovin.ir مراجعه فرمایند و مطابق با شرایط عمومی مندرج در سامانه یادشده، ثبت نام اولیه را انجام دهند.

bardashtrooz.ir/news/264412

اخبار جدید