۲۱ مهر ۱۳۹۹ | 18:36
کد خبر : 25976

بیست و دومین سمپوزیوم صنعت فولاد ایران، معوقه ۱۳۹۸ برگزار شد

بیست و دومین سمپوزیوم صنعت فولاد ایران با موضوع «چالش‌های موجود در تامین مواد اولیه، تجهیزات، دانش فنی و توسعه زیرساخت‌ ها در رقابت‌ پذیری محصولات فولادی» برگزار شد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی فولاد خوزستان، سمپوزیوم صنعت فولاد ایران با حضور خداداد غریب پور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و سایر مدیران صنعت فولاد به همت انجمن آهن و فولاد ایران ۱۴ الی ۱۶ مهرماه ۱۳۹۹ در نمایشگاه بین‌المللی جزیره کیش برگزار شد.

دکتر خداداد غریب پور معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو در مراسم افتتاحیه اظهار داشت: با توجه به توسعه اکتشافات توسط ایمیدرو، نگرانی برای تامین سنگ آهن چشم انداز تولید ۵۵ میلیون تن فولاد نداریم. برخی ذخایر سنگ آهن اگر چه رو به اتمام است، اما معادن جدیدی کشف شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای دستیابی به هدف تولید ۵۵ میلیون تن فولاد، نیاز به ۵ میلیارد یورو سرمایه‌گذاری است، افزود: این میزان سرمایه از محل منابع صنایع معدنی قابل تامین است و با توجه به توسعه اکتشافات به طور حتم این هدف گذاری زودتر از موعد تعیین شده (سال ۱۴۰۴) محقق می‌شود.
رییس هیات عامل ایمیدرو سهم معدن و صنایع معدنی در GDP کشور را ۲۶ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های این حوزه، این سهم در اقتصاد کشور باید افزایش یابد.
وی گفت: با اکتشافات جدید، در پهنه ایران مرکزی ذخیره ۵۰۰ میلیون تنی سنگ آهن و همچنین به ذخایری در پهنه‌های آباده – جازموریان و بهرام گور دست پیدا کردیم.
غریب پور با بیان اینکه انجام یک میلیون متر عملیات حفاری در این حوزه مورد توجه است، افزود: گزارش‌ها حاکی است ذخایر فعلی تا سال ۱۴۰۵ به اتمام می‌ رسد. با توجه به شناسایی ظرفیت‌های جدید که حاصل افزایش عملیات اکتشافات ایمیدرو است (اکتشاف در ۴۰۰ هزار کیلومتر مربع طی سال های ۹۷ و ۹۸)، ذخایر درخشانی شناسایی شده است.
وی گفت: به منظور توسعه اکتشافات، تعداد پیمانکاران حفاری در کشور کم است و برای حل این مشکل، شرکت‌ها تامین ماشین الات مورد نیاز را مورد توجه قرار دهند.
رییس هیات عامل ایمیدرو در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات معدنی‌ها در تثبیت بازار بورس، گفت: بازار گردانی در بورس با حرکت شرکت‌های معدنی آغاز شد و از صنایع معدنی برای حمایت از دارایی ۶۰ میلیون نفر فعال در این بازار قدردانی می‌کنم. معدنی‌ها با هدف متعادل شدن بازار سرمایه، در اختصاص اعتبار به صندوق بازارگردانی مشارکت دارند.
رییس هیات عامل ایمیدرو تاکید داشت: در سال جاری تا۵۰۰ میلیون یورو هدف‌گذاری در بومی سازی تجهیزات انجام شده است. رویکرد ایمیدرو برای همکاری با دانشگاه ها، رویکردی «مسئله محور» است.
غریب پور اظهار داشت: ۱۷۰ نیاز تحقیقاتی در این حوزه شناسایی شده و به دانشگاه‌ها اعلام کرده‌ایم. دانشگاه‌ها و مراکز علمی اذعان دارند که رویکردی که معدن و صنایع معدنی با دانشگاه ها داشته، بی نظیر بوده است.
غریب پور گفت: ایمیدرو در بخش پژوهش طی شش ماهه امسال، رشد ۵۰ درصدی داشته است و رویکرد تقاضا محور کردن پژوهش‌ها بر اساس نیاز اقتصاد معدن را مورد توجه قرار داده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: کمیته‌ ای بین انجمن آهن و فولاد و ایمیدرو تشکیل شود تا نیازهای صنعتی که این سازمان احصا کرده، در اختیار انجمن قرار بگیرد و تجارب بین دو مجموعه به اشتراک گذاشته شود.
غریب پور گفت: آماده هر نوع همکاری با سازمان‌های محیط زیست و انرژی اتمی هستیم تا توسعه در بخش معدن و صنایع معدنی را هدایت کنیم.
علی محمدی مدیر عامل شرکت فولاد خوزستان در پانل تخصصی سمپوزیوم فولاد معوقه ۱۳۹۸ اظهار کرد: در سال جهش تولید با اقداماتی که این شرکت علی‌رغم همه مشکلات در زمینه‌های مختلف تولیدی انجام داده است، توانسته‌ایم رکوردهای تولید روزانه، ماهانه، فصلی و شش ماهه را به ثبت برسانیم.
وی با بیان اینکه امیدواریم روند تولید فعلی را در مجموعه فولاد خوزستان ادامه دهیم، افزود: در حوزه تولید، حدود ۵ درصد از برنامه جلوتر هستیم و امیدواریم بتوانیم در پایان سال، رکورد تولید سالانه را بزنیم و افتخاری به افتخارات مجموعه فولاد خوزستان بیافزاییم.
وی تصریح کرد: یکی از اولویت‌های اصلی شرکت فولاد خوزستان، تامین نیاز شرکت‌های فولادی درون استان خوزستان بود و امسال حدود ۷۰ درصد از محصولات فروش داخل شرکت فولاد خوزستان به شرکت‌های نوردی درون استان اختصاص داده شد.
محمدی بیان کرد: در سال جهش تولید به دنبال آن هستیم که شرکت‌های درون استان فعال شوند و نیازهای مواد اولیه این شرکت‌ها را تامین کنیم.
وی با اشاره به بحث صادرات گفت: با توجه به سیاست‌های وزارت صمت در جهت ارزآوری برای کشور، توانسته‌ایم تا حدودی موفق عمل کنیم و برنامه صادراتی شرکت را محقق کنیم و ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان ادامه داد: کارهای توسعه‌ای در شرکت فولاد خوزستان با سرعت و دقت خوبی در حال انجام است و امیدواریم طرح‌های توسعه‌ای شرکت، از جمله طرح فولاد سازی شرکت فولاد شادگان، افزایش ظرفیت فولاد سنگان، پست ۴۰۰ کیلو ولت و پروژه زمزم ۳ در زمان‌های معین‌ شده اجرایی شوند تا کارهای توسعه‌ای شرکت منجر به افزایش تولید و افزایش اشتغال شوند.
محمدی با اشاره به بحث مسئولیت‌های اجتماعی اظهار کرد: در کنار سنگر تولید، در جبهه محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم نیز مشغول به کار هستیم. در حوزه‌های آموزشی، درمانی، فرهنگی و همچنین عمرانی اقداماتی در حال انجام است و هر جا که احساس کنیم مردم به خدماتی در این حوزه‌ها نیازمند هستند، قطعا ورود خواهیم کرد.
گزارش خبرنگار ما حاکی است، در این رویداد از خدمات و حمایت های مجموعه فولاد خوزستان با اهدای لوح و تندیس، تقدیر شد.
گفتنی است، بیست و دومین نمایشگاه بین المللی فولاد ایران (سمپوزیوم فولاد) با حضور  ۲۵۴ شرکت داخلی و خارجی در ۲۱۵ غرفه که ۲۵۰ شرکت داخلی و به دلیل شرایط موجود و بیماری کرونا تنها ۴ شرکت خارجی از دو کشور آلمان و اسپانیا در این نمایشگاه شرکت کردند؛ در مکانی به مساحت ۱۷۰۰۰ متر مربع در محل نمایشگاه‌ های دائمی کیش در تاریخ ۱۴ تا ۱۶ مهرماه از ساعت ۱۷ الی ۲۲ برگزار گردید.

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی