22:30 - 3 دی 1404

آخرین اخبار
هلدینگ آسان پرداخت با همکاری پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، دوره آموزشی «مبارزه با پولشویی» را در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۷ و ۱۸ آذرماه به‌صورت حضوری برگزار کرد.

به گزارش برداشت روز، این دوره با تدریس محمد قماشچی، رئیس مبارزه با پولشویی شرکت آسان پرداخت، و با حضور ۴۱ نفر از مدیران و کارشناسان شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پرداخت و شرکت‌های پرداخت‌یاری برگزار شد.

هدف از برگزاری این دوره، ارتقای سطح دانش تخصصی فعالان حوزه پرداخت نسبت به الزامات قانونی مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم، افزایش توانمندی در شناسایی معاملات مشکوک و پیشگیری از جرایم مالی در صنعت پرداخت کشور عنوان شده است.

در این دوره آموزشی، محورهایی از جمله جرایم مالی و سازمان‌یافته، گونه‌شناسی و جرم‌انگاری پولشویی، آثار و تبعات پولشویی، نقش نهادهای داخلی و بین‌المللی متولی مبارزه با پولشویی، قوانین و مقررات مرتبط، تکالیف قانونی اشخاص مشمول، رویکرد مبتنی بر ریسک و شناسایی معاملات مشکوک مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس اعلام برگزارکنندگان، برگزاری این دوره در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی هلدینگ آسان پرداخت انجام شده و نقش مؤثری در افزایش آگاهی مدیران و کارشناسان شرکت‌های پرداخت و پرداخت‌یاری داشته است. همچنین این آموزش‌ها می‌تواند به کاهش جرایم مالی از جمله پولشویی، فرار مالیاتی و فعالیت‌های مالی غیرقانونی از طریق شناسایی دقیق‌تر معاملات مشکوک کمک کند.

گفتنی است برگزاری این دوره آموزشی، علاوه بر ارتقای سطح انطباق شرکت‌های حاضر با الزامات قانونی، منجر به کسب امتیاز تشویقی در فرآیند ممیزی شرکت شاپرک برای شرکت‌کنندگان نیز شده است.

هلدینگ آسان پرداخت اعلام کرده است که در ادامه مسیر توسعه پایدار صنعت پرداخت، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی در حوزه‌های نظارتی و انطباق را در دستور کار خود دارد.

 

bardashtrooz.ir/news/246804

اخبار جدید