به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، این نشست که در راستای بررسی پیشنهاد ها و طرح های پژوهشی و ارائه دستاوردها و نتایج رویدادهای قبلی برگزار شد؛ اولویت های پژوهشی بانک ملی ایران با اعمال نقطه نظرات مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و عامل بانک که در حوزه های مختلف از جمله ارز، مالی، فناوری، اعتباری و سرمایه انسانی متمرکز بود به بحث گذاشته شد و در ادامه چهار پیشنهاد و طرح پژوهشی جاری و آینده بانک در چارچوب نظام نامه پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت، همچنین الگوریتم محاسبه ارزش ریالی طرح های پژوهشی نیز در این نشست تشریح شد.
نجارزاده در این نشست با تاکید بر استفاده از ظرفیت های علمی دانشگاه ها برای حل مسائل، محدودیت ها و موانع کاری بانک ملی ایران گفت: باید مسائل در شورای پژوهش و تالیف بانک طرح شود و راهکار آن نیز از سوی مراکز پژوهشی و دانشگاهی مورد بررسی قرار گیرد.
وی با تاکید بر اهمیت کاربردی موضوعات پژوهشی گفت: برای موفقیت پژوهش ضروری است تا از تمام ظرفیت کارکنان بانک استفاده شود.
مدیرعامل در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت طرحهای پژوهشی در ارتقای کارایی بانک، رهنمودهای لازم پیرامون نحوه مدیریت و اجرای طرحهای پژوهشی تا حصول نتایج قابل بهرهبرداری و موثر را مطرح کرد و با بیان این که حلقه های مفقوده بانک با استفاده از طرح های پژوهشی باید شناسایی شود، گفت: بودجه طرح های پژوهشی باید هدفمند خرج شود تا زمینه پیشرفت و توسعه در بانک ملی ایران بیش از پیش فراهم شود.
وی در این نشست بر ارزیابی دقیق طرح های پژوهشی جاری و آینده بانک تاکید کرد و در ادامه رویکرد درست به امر پژوهش را لازمه نتیجه بخش بودن طرح ها دانست.
گفتنی است طرح های پژوهشی بانک با مشارکت دانشگاه ها و مراکز پژوهشی به عنوان مجری و ادارات کل به عنوان واحد بهره بردار با هدف ارائه راهکارهای کاربردی در رفع مسائل و چالش ها در بانک انجام می شود.