به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، در مراسم افتتاح طرحهای فوق، حسن مونسان عضو هیات مدیره و معاون امور شعب، صمد عزیزنژاد عضو هیات مدیره، دکتر حمید جمالی رئیس بیمارستان، اعضای هیاتمدیره و هیات امنای بیمارستان و نمایندگانی از وزارت بهداشت و آزمایشگاههای مرجع این وزارتخانه حضور داشتند.
پس از افتتاح ۵ طرح بیمارستانی مذکور، دکتر نجارزاده، طی سخنانی ضمن تشکر و قدردانی از پزشکان ، رئیس بیمارستان و همکاران بانک ملی ایران در راستای اجرای ۵ پروژه بسیار خوب بیمارستانی برای تسهیل خدماترسانی به همکاران بانک ملی و سایر بیماران و مراجعان، گفت: نهایت قدردانی را از این همکاران بابت ارایه خدمات متناسب و متنوع بیمارستانی مطلوب دارم.
دکتر نجارزاده با تاکید بر جایگاه ویژه بانک ملی ایران در سیستم بانکداری و اقتصاد کشور، تصریح کرد: بر همین اساس باید نگاه ویژهای به کارکنان و نیروی انسانی این بانک و بیمارستان وجود داشته باشد و به طور حتم دغدغههای همکارانمان بخصوص در بخش پزشکی و درمانی بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی پایش بهداشت و سلامت همکاران بانک ملی ایران را وظیفه و دغدغه اصلی خود دانست و گفت: ما باید شرایطی را فراهم کنیم که همواره سلامت پرسنل این بانک مورد رصد و پایش مستمر و مداوم قرار گیرد.
دکتر نجارزاده، نیروی انسانی را ارزشمندترین دارایی بانک ملی ایران برشمرد و افزود: موضوع سلامت جسم و روان همکارانمان، اهمیت بسزایی دارد و نقش مهمی نیز روی عملکرد همکاران ایفا میکند. بنابراین در بخش سلامت و بهداشت نیروی انسانی باید از مرحله حرف به عمل برسیم و خوشبختانه طرحهایی که امروز افتتاح شدند، نخستین گام برای عمل به گفتههایمان است که قطعا با تلاش ریاست بیمارستان و دیگر همکاران در بخش پزشکی و درمانی با برنامهریزی منسجم تر و هدفمند انجام خواهد شد.
وی افزود: باید تمامی امکانات، تجهیزات و مقررات برای دعوت و حضور پزشکان متخصص و متبحر بیشتر در بیمارستان بانک ملی ایران فراهم کنیم و این مرکز درمانی را به روزهای اوج بازگردانیم.
در ادامه این مراسم، دکتر حمید جمالی، رئیس بیمارستان بانک ملی ایران ضمن تشکر ویژه از دکتر نجارزاده و اعضای هیاتمدیره بانک ملی و هیات همراه، از حمایتهای ایشان قدردانی کرد و توضیحات مختصری را در باره ۵ پروژه بیمارستانی افتتاح شده، ارایه کرد.
وی با اشاره به بخش بازتوانی قلبی بیمارستان بانک ملی ایران، گفت: بازتوانی قلبی برای بیماران قلبی اهمیت بسیاری دارد که پس از عمل جراحی تاوی(تعویض دریچه آئورت از را ه پوست و آنژیوگرافی) در این مرکز انجام خواهد شد. مجوز ایجاد مرکز بازتوانی قلبی را در تابستان امسال از معاونت درمان و انجمن قلب ایران دریافت کردیم.
دکتر جمالی افزود: یکی از بخشهایی که مورد نیاز بیمارستان بانک ملی ایران بود، بخش بازتوانی قلبی است که بازگشت بیماران به زندگی عادی را تسریع و تسهیل میکند. همچنین آزمایشگاه تشخیص مولکولی بیماری سل، مرکز برونکوسکوپی و بیمارستان دیجیتال نیز از موارد ضروری دیگری بود که امروز مورد بهرهبرداری قرار گرفتند.
وی بیمارستان بانک ملی ایران را نخستین بیمارستان دولتی در کشور اعلام کرد که با رتبه عالی و مطابق استانداردهای جهانی در بخش تشخیص و درمان سل آغاز به کار کرده است.
در ادامه این مراسم، دکتر پورحنیفه مدیر اطلاعات و ارتباطات بیمارستان بانک ملی ایران نیز جزییاتی از ۵ پروژه بیمارستانی ارایه کرد و گفت: راهاندازی بیمارستان دیجیتال، یکی از برنامههای اصلی و هدفگذاری شده بوده که خوشبختانه فاز اول آن به مرحله اجرا و بهرهبرداری رسیده است.
گفتنی است؛ دکتر پورحنیفه همچنین از راهاندازی پورتال بیمارستان دیجیتال در پلتفرم «بله» خبر داد و گفت: این پروژه برای نخستین بار و بزودی در کشور اجرا خواهد شد که این امر دسترسی آسان پزشکان را در هر کجای دنیا به اطلاعات پزشکی بیماران این مرکز امکانپذیر خواهد کرد.