به گزارش برداشت روز به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، در ابتدای مراسم، دکتر اسما حمزه، معاون پژوهشی پژوهشکده، ضمن ارایه گزارشی از تعداد و ترکیب کارآموزان و واحدهای متقاضی جذب کارآموز و اشاره به روند اجرایی دوره، نحوه بهره برداری از دوره را برای کارآموزان برشمرد.
در ادامه، دکتر لیلی نیاکان رییس پژوهشکده بیمه، حضور پُرشمـار کارآموزان مستعد در کنار مدیران ارشد صنعت بیمه را نشانگر عزم و ارادهای ملی برای توسعه سرمایه انسانی و ارتقای سطح دانش و مهارت در این صنعت حیاتی دانست و با اشاره به اینکه بیمه قلب تپنده امنیت اجتماعی و اقتصادی در هر جامعهای است، افزود: «در روزگاری که مخاطرات طبیعی، اقتصادی، سایبری و حتی جنگ افزایش یافته، نقش بیمه بیش از هر زمان دیگری، راهبردی، نجاتبخش و اثرگذار شده است. بیمه یعنی اعتماد؛ یعنی اتکا به ساختاری که در دل بحران، امنیت ایجاد میکند و امید میبخشد.»
دکتر نیاکان، در ادامه صحبتهای خود، با اشاره به فعالیت بیش از 40 شرکت بیمهای در کشور که خدمات خود را از طریق صدها شعبه، و شبکهای بزرگ از بیش از ۵۰ هزار نمایندگی و کارگزاری بیمه در سراسر ایران ارائه میدهند، این شبکه عظیم را فرصتی برای اشتغال، کارآفرینی و پیشرفت برای کارآموزان برشمرده و خطاب به آنان یادآور شد: « شما قرار نیست فقط مصرفکننده دانش باشید؛ شما میتوانید ایدهپرداز، فناور، طراح محصول، تحلیلگر ریسک، مدیر منابع انسانی یا مشاور حرفهای صنعت بیمه باشید. مسیرهای شغلی در این صنعت، بسیار متنوعتر از آن است که در نگاه اول به نظر میرسد. بنابراین با همین نگاه و با نظم و جدیت لازم در دوره کارآموزی شرکت نمایید.»
سپس مهندس پور کیانی، دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران، ضمن قدردانی از پژوهشکده بیمه بابت ایفای نقش موثر در همکاری دانشگاه و صنعت، دوره کارآموزی تابستانه را گامی مهم در توسعه پایدار و ارتقای حرفهایگری در صنعت بیمه دانست که به دانشجویان امکان میدهد دانش نظری را با تجربه عملی ترکیب کرده، مهارتهای خود را تقویت کنند و با چالشهای صنعت آشنا شوند؛ ضمن اینکه شرکتهای بیمه نیز از طریق آموزش و شناسایی استعدادها، آیندهای نوآورانه را رقم میزنند.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران همچنین تاکید کرد: سندیکای بیمهگران ایران با هدف تبدیل این فرآیند به الگویی ملی، به دنبال همافزایی صنعت و دانشگاه و ارتقای سطح علمی و مدیریتی صنعت بیمه کشور است.
در بخش پایانی نیز ، دکتر مشعلچی، قائم مقام رییس کل بیمه مرکزی ، طی سخنانی ضمن قدردانی از تلاش مستمر پژوهشکده بیمه در تقویت و ارتقای حلقه دانش و پژوهش در صنعت بیمه کشور، این دوره را ابزاری مناسب در جهت ایجاد یک تصویر روشن و واضح از صنعت در دیدگاه نسل آینده فعالین آن دانست.
وی در ادامه با تاکید بر نقش و اهمیت قوانین در این صنعت، به شرکتکنندگان توصیه کرد تا با مطالعه 3 قانون مهم در صنعت بیمه یعنی قانون بیمه (مصوب 1316)، قانون تاسیس بیمه مرکزی (مصوب 1350) و همچنین قانون بیمه اجباری شخص ثالث (مصوبه 1395) به عنوان تنها قانون بیمه اجباری در حوزه بیمههای بازرگانی، اشراف خود را بر حیطه قانونی صنعت بیمه تقویت کنند چرا که این قوانین اساس فعالیت، نظارت، پایش و بازخورد را در تمامی حوزههای این صنعت، شرح میدهند.
وی به فقدان یا کمبود دادههای پاک، منسجم، ساختارمند و قابل اتکا به عنوان مهمترین ابزار متخصصان مدیریت ریسک اشاره و ابراز امیدواری کرد تا با تلاش موثر در حوزه این چالشها در آینده بتوان آثار نامطلوب حاصل از جنگ یا حملات سایبری را تحت پوشش بیمه قرارداد تا با تامین آرامش بیمهشدگان، توسعه هر چه بیشتر صنعت بیمه را محقق شود.
لازم به ذکر است در سومین دوره کارآموزی صنعت بیمه بیش از 200 نفر از متقاضیان کارآموزی، پس از شرکت در دوره آموزشی که به مدت دو هفته و به صورت مجازی برگزار می شود، با هماهنگی پژوهشکده بیمه برای طی دوره کارآموزی عملی به واحدهای مختلف عملیاتی در صنعت بیمه کشور معرفی خواهند شد.
▪️برای مشاهده خبر به وبسایت پژوهشکده بیمه و یا به نشانی https://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/1/news/view/14594/8109/Staging/ مراجعه نمایید.