۲۰ خرداد ۱۴۰۲ | 23:42
کد خبر : 129237

در سومین روز پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی چه گذشت؟ *صبح روز سوم*

استقبال مخاطبان صنعت بیمه از غرفه شرکت های بیمه گر و نهاد ناظر صنعت بیمه همچنان ادامه دارد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، غرفه های بیمه ای پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) با حضور مقامات ارشد و اعضای هیات عامل بیمه مرکزی، روز پرکاری را پشت سر گذاشت.

*معاون طرح و توسعه و برنامه های متعدد خبری*

“دکتر علی بنیادی نائینی” در قامت معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی در روز سوم نمایشگاه صنعت مالی همچنان از مهمترین منابع خبری و تحلیلی بود و با چندین رسانه دیداری و شنیداری به بحث و گفتگو نشست.
وی در پاسخ خبرنگار شبکه خبر، آخرین دستاوردهای صنعت بیمه را در حوزه حمل و نقل و صادرات تشریح کرد و اظهار داشت: بیمه مرکزی در راستای تسهیل گری عملیات بیمه و فراگیر شدن آن در جامعه برای هر گونه اصلاح آیین نامه های بیمه ای، آمادگی دارد.
دکتر بنیادی از اراده شورای عالی بیمه و کمیته های تخصصی این نهاد برای تهیه دستورالعمل های کارآمد بیمه ای خبر داد و گفت: با وجود تحولات علمی و تکمیل دانش روز و همچنین ورود شرکت های نوآور در صنعت بیمه باید راهکارهای جدیدی را برای توسعه این صنعت طراحی کنیم.
این عضو هیات عامل بیمه مرکزی در بازدید از غرفه شرکت های بیمه حاضر در پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی برای رفع مشکلات آنان در حوزه های گوناگون طرح و توسعه، قول مساعد داد.
بر اساس این گزارش، علی استاد هاشمی _ معاون نظارت بیمه مرکزی_ نیز در ملاقات های مردمی نسبت به تقویت ساختارهای نظارتی و حفظ حقوق بیمه گران و بیمه گذاران تاکید کرد و گفت: به روز رسانی ابزارهای نظارتی از نیازهای جدی صنعتی است که در سال های اخیر در دو بخش سنتی و دیجیتالی، توسعه چشمگیری یافته است.
معاون نظارت بیمه مرکزی از تسهیل فرایند صدور مجوز فعالیت به شرکت های جدید و همچنین رشته های بیمه ای خبر داد و به ادامه این روند تاکید کرد.
گفتنی است در فهرست میهمانان ویژه نشست های روز پنجشنبه می توان از چهره های آشنای صنعت نظیر: پرویز خسروشاهی، رحیم مصدق، دکتر امیر صفری و دکتر علیرضا دقیقی نام برد.

*صنعت بیمه، صنعت پاسخگو*

کارشناسان خبره و مدیران بخش های مختلف نهادناظر صنعت بیمه با حضور در جلسات متعدد و مذاکرات دو یا چند نفره به سوالات و ابهامات اهالی این صنعت و همچنین بیمه گذاران پاسخ دادند.
در جریان این بازدیدها، مصطفی رئوفی در گفتگو با خبرنگاران به اهمیت رسانه های گروهی در ساماندهی معادلات اجتماعی صنعت بیمه اشاره کرد و گفت: ظرفیت های بالقوه صنعت بیمه با بهره گیری از توان رسانه ای و نقش آفرینی آنان در حوزه های ارتباطی به بروز و ظهور خواهد رسید.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، بازآفرینی مفاهیم بیمه ای در ذهن مخاطبان را نخستین گام در راستای فرهنگسازی بیمه ای توصیف کرد و اظهار داشت: تنوع محصولات بیمه ای در جهان به گونه ای است که شرکت های بیمه گر در کنار تهیه سبدهای اقتصادی بیمه ای بر اساس ریسک های موجود به شخصی سازی بیمه نامه متناسب با نیاز آحاد جامعه نیز توجه دارند.
وی بخش مهمی از دغدغه های جامعه را به دلیل ناآگاهی آنان از توانمندی های صنعت بیمه دانست و از رسانه های گروهی دعوت کرد تا با ساده سازی مفاهیم بیمه ای به نهادناظر کمک کنند.

*پرتکرارترین پرسش ها و ابهامات*

کارشناسان و نمایندگان بیمه مرکزی، پژوهشکده بیمه، صندوق تامین خسارت های بدنی و سندیکای بیمه گران ایران که در غرفه نهاد ناظر صنعت بیمه حضور دارند به سوالات و ابهامات مردم پاسخ دادند.
از مهمترین موضوعات طرح شده در روز سوم نمایشگاه صنعت مالی می توان به “چگونگی شناسایی شرکت بیمه ای متناسب با ریسک”، “تعلل برخی شرکت ها در روند پرداخت خسارت”، “آخرین وضعیت استارت آپ های بیمه ای”، “تعیین تکلیف پرونده های مرتبط با صندوق تامین خسارت های بدنی” و “زمانبندی پیوستن صنعت بیمه به سامانه نسخه های الکترونیکی” اشاره کرد.
گفتنی است غرفه بیمه مرکزی در روز سوم، میزبان میهمانانی از کشورهای روسیه، عراق و سوریه بود که با مسئولان بیمه ای کشورمان در خصوص مسائل بیمه ای منطقه _ به خصوص شکل گیری بیمه های تکافل در ایران_ بحث و تبادل نظر به عمل آمد.
مدیران عامل شرکت‌های بیمه ای البرز، متقابل کیش، خاورمیانه،مدیر عامل صندوق بیمه حوادث ساختمان ، مدیر عامل بانک توسعه تعاون، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی، خبرنگاران رسانه های مختلف، مدیران بیمه مرکزی و مسوولان صنعت بیمه، نمایندگان بیمه ای، شبکه فروش و … از دیگرمهمانان غرفه بیمه مرکزی در سومین روز از بر گزاری نمایشگاه بودند.

*پایانی بر یک آغاز*

پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی در حالی به روز پایانی نزدیک می شود که بسیاری از اهداف آن در بخش آسیب شناسی فرهنگ مالی و چگونگی ارتقای فرهنگ بیمه ای، محقق شده و مسیر آینده این صنعت را روشن تر از گذشته پیش روی سیاستگذاران و متولیان قرار داده است.
پیش بینی می شود پس از پایان نمایشگاه، بازار امضای تفاهم نامه بین سه صنعت بانکی، بازار سرمایه و بیمه از همیشه داغ تر شود.
گفتنی است نمایشگاه یاد شده عصر جمعه در محل دائمی نمایشگاه های تهران به کار خود پایان خواهد داد.

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی