07:50 - 8 فروردین 1404

آخرین اخبار

خودرو و حمل و نقل

مدیرعامل امداد ایران‌خودرو از آمادگی کامل این شرکت برای خدمات‌رسانی به هم‌وطنان در هفته دوم تعطیلات نوروز و هم‌زمان با آغاز موج دوم سفرهای نوروزی هم‌وطنان خبر داد.
در راستای نظارت‌های میدانی بر روند اجرای طرح خدمات و امداد نوروزی ۱۴۰۴، عبداله سلطانی ثانی، مدیرعامل شرکت خدمات پس‌ازفروش ایران‌خودرو (ایساکو)، از تعمیرگاه‌های مرکزی ایران‌خودرو بازدید کرد
مدیرعامل ایران‌خودرو به‌همراه مدیران عامل ایساکو و امداد ایران‌خودرو، هنگام تحویل سال نو به جمع کارکنان مرکز پاسخ‌گویی و امداد ایران‌خودرو رفت و فرایند پاسخ‌گویی به مشتریان در این مرکز را مورد نظارت و ارزیابی قرار داد و بر ضرورت خدمات مطلوب‌تر به مردم در سال جدید تاکید کرد
در اسفندماه امسال بیش از ۶۳ هزار و ۸۰۰ دستگاه انواع خودرو سواری و وانت توسط گروه صنعتی ایران‌خودرو تحویل مشتریان شده و در روزهای پایانی سال حتی روز ۲۹ اسفندماه نیز تحویل حضوری خودروها ادامه داشته است.
شرکت سایپا آذربایجان در سال ۱۴۰۳ با ثبت رکوردهای تازه، گام بزرگی در افزایش تولید محصولات خود برداشته و با تکیه بر توان فنی و تلاش کارکنان، رشد قابل‌توجهی را در بخش‌های مختلف تولیدی رقم زده است.
با تلاش و همت شبانه روزی کارکنان شرکت نورد فولاد زرین شهرکرد؛ ورق کیفی با ضخامت ۲۸/ میلی متر در شرکت نورد فولاد زرین شهرکرد تولید شد
مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سایپا با نماد خساپا در بورس با حضور حداکثری سهامداران برگزار شد و افزایش سرمایه ۷۲۹ درصدی از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها مورد موافقت قرار گرفت.
پرونده تولید گروه خودروسازی سایپا در سال ۱۴۰۳ با ثبت تولید بیش از ۴۶۶ هزار دستگاه خودرو بسته شد و این گروه خودروسازی خود را برای افزایش تولید در سال آینده آماده می‌کند.
مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام شرکت ایران‌خودرو با هدف افزایش سرمایه و خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت برگزار شد. در این مجمع که با حضور ۵۳.۲ درصد از سهام‌داران دارای حق رای شرکت تشکیل شد، افزایش سرمایه ۷۵۰ درصدی ایران‌خودرو به تصویب رسید.
مدیرعامل ساپکو با بیان این‌که سال آینده، تمرکز بر کیفیت و تامین به موقع در تمامی بخش‌های سازمان باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، اظهار کرد: هدف‌گذاری ما تولید با کم‌ترین مشکل کیفی است تا بتوانیم کم‌ترین مراجعه مشتری به خدمات پس‌ازفروش را نیز داشته باشیم.
با تولید آخرین دستگاه خودرو در خط تولید گروه صنعتی ایران‌خودرو، سال کاری ۱۴۰۳ با تولید ۵۳۸ هزار و ۵۵۰ دستگاه انواع خودرو سواری و وانت به پایان رسید.
شرکت ایساکو به منظور آشنایی با نحوه عملکرد خودروهای برقی و ارتقای سطح دانش دست‌اندرکاران ارایه خدمات نوروزی سال ۱۴۰۴، دوره آموزشی تخصصی برگزار کرد
تفاهم‌نامه همکاری تجمیع امور بیمه‌ای گروه صنعتی ایران‌خودرو و بیمه ملت به امضا رسید.
تفاهم‌نامه همکاری مشترک دو جانبه بانک ملی ایران و شرکت ایران خودرو در راستای گسترش تعاملات و ارتقای سطح خدمات بانکی و افزایش همکاری های متقابل به امضای ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک و عادل پیرمحمدی مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت ایران خودرو رسید.
تویوتا به دلیل طراحی‌های دقیق و استانداردهای سخت‌گیرانه‌اش در جهان شناخته شده است. اما راز واقعی این عملکرد چیست؟ در این مطلب میخوانید .
اخبار جدید