به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران: دکتر «اسماعیل للـهگانی» با بین این مطلب در جشنواره امتنان از الگوهای برتر جامعه کار و تولید که روز پنجشنبه ۸ اردیبهشت ماه به مناسبت هفته کار و کارگر با حضور دکتر هادی بهداد مدیرکل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران، گروههای کار و واحدهای تولیدی نمونه کشور در محل بانک رفاه کارگران برگزار شد، افزود: اگرچه از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون همواره شاهد این بودهایم که توجه به مقوله کار و کارگران عزیز روند رو به رشدی را طی کرده است اما به واقع همچنان تا جایگاه شایسته در این بخش فاصله داریم و ضرورت دارد توجه به این مهم صرفا محدود به هفته کار و کارگر نشود و در طول سال به عنوان یک برنامه محوری مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه، بانک رفاه کارگران مزین به عنوان “کارگران” است، خاطرنشان ساخت: بر این مبنا تلاش شده است تا همواره توجه ویژه به این قشر معزز و همچنین بازنشستگان ارجمند تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک برنامه راهبردی در راس برنامهریزیها و اقدامات توسعهای بانک قرار داشته باشد.
دکتر للـهگانی در ادامه از آمادگی حمایت ویژه بانک رفاه کارگران از کارگران و گروههای کار و واحد تولیدی نمونه کشور خبر داد و گفت: آمادهایم تا با حمایت از تمامی طرحهای برتر مرحله استانی سیوسومین جشنواره امتنان از کارگران، گروههای کار و واحدهای تولیدی نمونه، نسبت به توسعه یا فعالسازی این طرحها اقدامات مقتضی را داشته باشیم؛ همچنین در حوزه خدمات تسهیلاتی به کارگران نمونه نیز کاملا آمادگی داریم تا این خدمات را بیش از پیش افزایش دهیم.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران در ادامه به راهکارهای توسعه اشتغال در میان دانشآموختگان دانشگاهی اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین راهکارها توجه به آموزشهای کاربردی در محیطهای دانشگاهی و حضور بیش از پیش دانشجویان در محیطهای کاری است. در این راستا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میتواند طرحی را به دولت ببرد که بر اساس آن دانشجویان ۳ سال از دوران تحصیل خود را در دانشگاه و سال آخر آن را در محیطهای کار ادامه دهند تا با فرهنگ کار انس بگیرند و از فرهنگ پشت میزنشینی فاصله بگیرند؛ بدون شک اجرای مناسب این طرح منجر به توسعه اشتغال در بین دانشآموختگان دانشگاهی خواهد شد.
وی افزود: بهرهبرداری از ظرفیتهای ارزشمند کارگران، گروههای کار و واحدهای تولیدی نمونه کشور میتواند در راستای اجرای بهینه این طرح بسیار موثر باشد.
دکتر للـهگانی در پایان تصریح کرد: ضرورت دارد جشنواره امتنان کارگران، گروههای کار و واحدهای تولیدی نمونه کشور به عنوان یک جشنواره جاری و مستمر در تمام طول سال برگزار شود و منحصر به مقطع خاصی از سال نشود.
دکتر هادی بهداد مدیرکل امور اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست طی سخنانی از بانک رفاه کارگران به عنوان اصلیترین حامی جامعه کار و تولید نام برد و گفت: حمایتهای تسهیلاتی و امتیازات قانونی که این بانک در سالهای گذشته در اختیار کارگران و به ویژه کارگران نمونه کشور قرار داده است بسیار قابل توجه بوده و جای قدردانی دارد.
وی افزود: ضرورت دارد سایر بانکها نیز به سهم خود در راستای حمایت از کارگران وارد عمل شوند و با حمایت تسهیلاتی از واحدهای تولیدی این عزیزان زمینه اشتغالزایی این واحدها را فراهم کنند.
دکتر بهداد به فرایند برگزاری سیسومین دوره جشنواره امتنان از کارگران، گروههای کار و واحدهای تولیدی نمونه کشور اشاره کرد و گفت: این فرایند از مهرماه سال گذشته آغاز شد و حدود ۸ ماه به طول کشید. در مرحله استانی جشنواره بیش از ۳۰ هزار کارگر، گروه کار و واحد تولیدی نمونه ثبتنام کردند و از بین این تعداد ۱۶۴ طرح حائز بالاترین امتیازها شدند و مورد بازدید هیات داوری شامل نمایندگان وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، جهاد دانشگاهی و… قرار گرفتند و در نهایت ۲۹ کارگر را به عنوان منتخبان ملی این جشنواره انتخاب شدند که شامل ۱۰ نفر از کارگران خلاق و مبتکر، سه گروه کاری (۹ نفر)، پنج واحد نمونه کارگاههای صنعتی و خدماتی هستند.
لازم به ذکر است، در پایان این مراسم هدایایی به رسم یادبود از جانب بانک رفاه کارگران به کارگران، گروههای کار و واحدهای تولیدی نمونه کشور اهداء شد.