به گزارش برداشت روز، : به اعتقاد کارشناسان، با گسترش بیماری کرونا و پدیدار شدن علائم و گونه های جدید آن در دنیا، یکی از راههای جلوگیری از انتشار این ویروس، کم کردن تردد و اجتناب از خروج بیمورد از منازل است. برای کاهش شلوغی بانک ها، می توان از ابزارهای خوبی مثل بانکداری الکترونیک استفاده نمود.
شیوع ویروس کرونا و سویه های جدید، نگرانی هایی برای همه ما به همراه دارد و سبب شده تا در دو سال گذشته از خرید و مسافرت به دور باشیم. با کاهش میزان ابتلا به ویروس کرونا، همچنان خطر ابتلا به جهش های جدید مانند امیکرون وجود دارد.
پدیده انتظار کشیدن در صف با افزایش تراکم جمعیت و شهری شدن روز افزون جامعه، بیش از پیش گسترش می یابد. طی تحقیقی که برای سنجش نقش بانکداری الکترونیک در مدت ۶ روز کاری در دو سیستم بانکداری سنتی (قدیمی) و الکترونیک انجام شد، نتایجی مبنی بر نقش بانکداری الکترونیک در کاهش تراکم پشت باجه ها به دست آمد.
بهره گیری از فن آوری های جدید در عرصه اقتصادی یکی از شاخص های بانکداری الکترونیک و تحول در تعریف جامعه و قدرت است.
نیاز روزافزون به خدمات بانکی و درکنار آن سرعت و سهولت انجام تراکنشها به صورت الکترونیک طی این سالها بانکها را برآن داشت که بصورت مداوم خدمات خود را به روز کنند. این روند رو به رشد برای ارائه خدماتالکترونیک و به حداقل رساندن حضور مشتریان در شعب بانکی خصوصا در ایام بیماری کرونا، محبوبیت بسیاری برای مردم به دنبال داشت.
طی دو سال گذشته به دلیل بیماری کرونا، خدمات غیرحضوری بانکها محبوبیتی دوچندان میان مشتریان پیدا کرد. بر همین اساس، در شرایطی که کرونا برای اقتصاد دنیا تهدید به حساب میآید، برای سیستم بانکی میتواند فرصتی در جهت رشد و گسترش خدمات بانکداری الکترونیک باشد و بانکهای کشور نیز با درک این فرصت، اقدامات ارزشمندی در این حوزه انجام دادهاند.
بانک ایران زمین، کسب اعتبار و حسن شهرت برای بانک در کلیه فعالیت ها و ایجاد زمینه های لازم جهت رشد کمی و کیفی بانک را مدنظر خود قرار داده است و امیدوار است تا با سبقت از رقبا در بازار پول و سرمایه از طریق شناسایی فرصت ها و تهدیدها و بهره برداری مناسب و بهینه فرصت ها بتواند چشم انداز اهداف خود را کامل تر نماید.