به گزارش برداشت روز به نقل از اداره کل روابط عمومی و تبلیغات، با حضور مدیرشعب بانک انصار استان و مدیران شعب دیگر بانک های کشور در اردبیل این دستگاه مورد استفاده قرارگرفت و رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل این دستگاه را در زمره ۵۲ فناوری پارک مذکور دانست که از ششم اسفندماه برای مقابله با شیوع کرونا عملیاتی و اجرایی شده است.
براساس این گزارش بانک انصار در زمره نخستین بانک های کشور است که با پشتیبانی و اسپانسرینگ این دستگاه هم بر اهمیت سلامتی مشتریان ومردم تأکید کرده و هم اعتماد خود را به جوانان مبتکر و خلاق کشور را نشان داده است.
مدیرشعب بانک انصار استان اردبیل طی گفتگویی با خبرنگار صداو سیمای استان گفت: این دستگاه به هیچ وجه اختلالی در عملیات دریافت و پرداخت و فعالیت های مشتریان با ایتیام ایجاد نمیکند و به صورت مکرر و مرتب عملیات ضدعفونی را نسبت به کارت و پول مشتریان انجام میدهد تا مشتریان بانک دغدغه آلودگی با دستگاههای خودپرداز را نداشته باشند.
محمدی افزود: بانک انصار مفتخراست که در حمایت از یک جوان مخترع و شایسته و حفظ سلامت مشتریان و شهروندان به صورت آزمایشی این دستگاه را مورد استفاده قرار داده است.
شایان ذکر است زهرا فتحی اصل پژوهشگر اردبیلی این اختراع را در مدت کوتاهی از ایده به محصول تبدیل کرده و پارک علم و فناوری استان اردبیل در بخشهای مختلف طراحی و ساخت دستگاهها و تجهیزات مختلف نظیر تونل و کابین ضدعفونی کننده، ربات حکیم، ماسک، ژل ضدعفونی کننده، شیلد محافظ صورت، لباس ایزوله کادر درمانی، تبسنج لیزری، دستگاه ضدعفونی کننده کفش و دست، سامانه خدمات پزشکی آنلاین، ضدعفونی کننده اشیای مبتنی بر لامپ UV و همچنین ساخت دستگاه ویدئولارینکوسکوپ نیز فعالیت داشته است