۲۰ آذر ۱۴۰۰ | 19:25
کد خبر : 72631

با حمایت مجتمع مس سرچشمه رفسنجان؛

نخستین جشنواره مجازی موسیقی رفسنجان برگزار شد

مراسم اختتامیه اولین دوره جشنواره مجازی موسیقی و نواهای آیینی، مذهبی شهرستان رفسنجان که با حمایت مجتمع مس سرچشمه رفسنجان برگزار شده، شامگاه ۱۸ آذرماه در محل تالار فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان برگزار شد.

به گزارش برداشت روز، در این مراسم حجت‌الاسلام دکتر جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، روح‌الله ابوالهادی مدیر روابط عمومی و خدمات اجتماعی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، روح‌الله بهرامشاهی مدیر منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر رفسنجان و هنرمندان موسیقی شهرستان حضور داشتند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در این مراسم با تبریک میلاد حضرت زینب(س) گفت: زمانی که توانمندی‌ها و ظرفیت زیبای هنر را در شهر می‌بینیم، به آن افتخار می‌کنیم. متأسفانه در گستردگی و توسعه جوامع توجه به هنر نادیده گرفته می‌شود و بعضی از ظرفیت‌های هنری‌ دیده نمی‌شوند در حالی که این توانمندی‌های ارزشمند نباید فراموش شوند.

حجت‌الاسلام حسین جلالی افزود: خاصیت و طبیعت هنر زیبایی‌ است و تاثیر و پیام‌رسانی که هنر در قالب‌های مختلف دارد، ده‌ها سخنرانی نمی‌تواند آن کار را انجام دهد. مسئولان شهر باید هنرمندان را حمایت کنند، ما هم کمک می‌کنیم.

شرکت ۱۲۰ نفر در نخستین جشنواره

دبیر جشنواره مجازی موسیقی و نواهای آیینی، مذهبی شهرستان رفسنجان نیز با اشاره به اینکه پیشینه جشنواره‌های موسیقی در شهرستان به سال ۸۷ برمی‌گردد، گفت: سال ۸۹ جشنواره استانی مدنظر بود و طی سال ۹۰ و ۹۱ جشنواره را به‌صورت استانی برگزار کردیم و سال ۹۳ رفسنجان در شهرستان‌های مختلف جشنواره را برگزار کرد که نشان از ظرفیت فعالیت‌های هنری این شهرستان دارد.

سعید مشرف‌شاه تصریح کرد: هدف از برگزاری جشنواره ارزش‌گذاری به کارهای فاخر است و این یک مسئولیت است برای کسانی که کار هنری انجام می‌دهند و هم برای مسئولان، چراکه کار هنری فاخر می‌تواند تاثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه جشنواره مجازی بدون حضور تماشاگر برگزار شد و در این جشنواره ۱۲۰ شرکت کننده در قالب ۱۲ گروه و تکنواز شرکت داشتند، اضافه کرد: جشنواره دارای بعد موسیقیایی و آواهای آیینی و مذهبی بود و علاوه بر داوران، بخش مردمی هم امتیاز دادند.

وی خاطرنشان کرد: برخی نمرات امتیازی نیز توسط مردم داده شد و اجراهای اینستاگرامی تقریباً ۵۰هزار بیننده داشت که رای دادند و این یکی از کارهای متفاوتی بود که در جشنواره اجرا شد.

دبیر جشنواره مجازی موسیقی و نواهای آیینی، مذهبی شهرستان رفسنجان در پایان، از همراهی روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در برگزاری این جشنواره قدردانی کرد و گفت: امیدواریم فعالیت‌های حوزه موسیقی به‌صورت گسترده تر با کمک هنرمندان دنبال شود ازجمله آقای ابوالهادی مدیر روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه که از هنرمندانی هستند که هوشیارانه موضوعات را رصد می‌کنند و دیدگاه هنرمندانه دارند.

موسیقی و نواهای آیینی مذهبی اصالت ایرانی دارد

مدیر روابط عمومی و خدمات اجتماعی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در این مراسم اظهار کرد: خوشحالیم که در حوزه موسیقی و به‌طور خاص با توجه به موسیقی و نواهای آیینی و مذهبی که جای آن خالی بود، این جشنواره برگزار شد.

روح‌الله ابوالهادی افزود: امیدواریم این جشنواره به‌طور مداوم ادامه داشته باشد و توجه به موسیقی و نواهای آیینی مذهبی شکل بگیرد، چون نیاز است در هر هنری به مسائل فرهنگی که مختص خودمان است و هیچ جای دیگر دنیا نیست، توجه ویژه صورت بگیرد.

وی تصریح کرد: اگر در این حوزه‌ها بتوانیم قدرتمند شویم در جهان می‌توانیم حرف برای گفتن داشته باشیم.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم برگزیدگان جشنواره معرفی ‌‌از ایشان تقدیر شد.

 

روابط‌عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی