۱۵ آذر ۱۴۰۰ | 19:50
کد خبر : 71997

تصفیه خانه پرند/

خط انتقال پساب تصفیه خانه پرند گامی موثر در مسیر توسعه

شهردار پرند بیان کرد: با بهره برداری از این خط امکان استفاده از آب غیر شرب برای آبیاری فضای سبز فراهم شده و ضمن صرفه جویی قابل توجهی که در هزینه های آبیاری صورت می گیرد، از آب شرب نیز استفاده نخواهد شد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از افق تهران، پساب یا فاضلاب به بازمانده‌ها و دورریزی‌های عمدتاً مایع محلی، شهری یا صنعتی گفته می‌شود که شیوه گردآوری و دورریزی آن در هر منطقه، بسته به آگاهی محلی نسبت به محیط زیست فرق می‌کند. سیستم‌های فاضلاب برای جمع‌آوری آب‌های سطحی یا فاضلاب‌های صنعتی در مجتمع‌های بزرگ صنعتی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، چون نفوذ سیالات به عمق خاک می‌تواند ضربه جبران ناپذیری را به پایه‌ها و تاسسیات زیر زمینی وارد نماید.

فاضلاب شهری معمولاً فاضلاب ترکیبی یا فاضلاب بهداشتی را حمل کرده و آن را در یک تصفیه خانه، تصفیه می‌کند. فاضلاب تصفیه شده از طریق نهرهای فاضلاب تخلیه می‌شود. فاضلاب تولید شده در مناطقی که به سیستم‌های فاضلاب متمرکز دسترسی ندارند بر سیستم‌های فاضلاب در محل تکیه می‌کنند.

این فاضلاب‌ها به طور معمول یک گندانبار، زه‌کشی تخلیه فاضلاب و یک بخش اختیاری تصفیه در محل دارند. پس از ظهور پدیده ای به نام فاضلاب شهری در کلان شهرها، شهروندان به دنبال این هستند که بدانند اصلا فاضلاب شهری چیست و چه کمکی به مردم می کند؟

شهرداری پرند در یک اقدام علمی و عملیاتی بر اساس شناخت محیطی و ساختاری از وضعیت این شهر اقدام به افتتاح “خط انتقال پساب تصفیه خانه” پرند به منظور شکوفایی و توسعه فضای سبز این شهر، نمود.

این پروژه مهم که در چند روز گذشته همزمان با هفته بسیج و با حضور سردار احمد ذوالقدر فرمانده محترم سپاه حضرت سید الشهدا(ع)، حمیدرضا اله یاری شهردار محترم پرند، اعضای محترم شورای اسلامی شهر پرند، سرهنگ ارشدی فرمانده محترم سپاه حیدر کرار(ع)، فتتاح و به بهره برداری رسید.

حمیدرضا اله یاری شهردار پرند و مدیر سابق شهرداری تهران در ابتدای مراسم افتتاح این پروژه ضمن تبریک هفته بسیح بیان داشت: این پروژه به طول ۵ کیلومتر از محل تصفیه خانه شهر پرند در رودخانه شور تا مخزن میدان بصیرت با اعتباری بالغ بر ۴۷ میلیارد ریال احداث شده است که با بهره برداری از آن، بخش قابل توجهی از آب غیر شرب موردِ نیاز فضای سبز که حدود ۴۵ هکتار را شامل می شود، تامین خواهد کرد.

شهردار پرند یادآور شد: با بهره برداری از این خط امکان استفاده از آب غیر شرب برای آبیاری فضای سبز فراهم شده و ضمن صرفه جویی قابل توجهی که در هزینه های آبیاری صورت می گیرد، از آب شرب نیز استفاده نخواهد شد.

این مدیر سابق شهرداری تهران، تصریح کرد: شهر جدید پرند با توجه به موقعیت خاصِ جغرافیایی خود، دارای سختیِ آب و خاک است و آبیاری منظم عرصه های فضای سبز یکی از الزامات مهم برای توسعه این حوزه به شمار می رود.

از دیگر اقدامات موثر…

همچنین از جمله اقدامات موثر شهرداری پرند می‌توان به بازدید شبانه از پایانه اتوبوس و تاکسیرانی صادقیه که مدتی است دچار وضعیت نابسامان در خدمات دهی به شهروندان ساکن پرند که شاغل در تهران می‌باشند، اشاره کرد.

شهردار پرند در جریان این بازدید بر نظارت جدی و مستمر در نحوه خدمات دهی به مسافران گرامی تاکید نمود و گفت: توسعه، نوسازی و ارتقای سطح کیفی خدماتِ ناوگان حمل و نقل درون و برون شهری یکی از مهمترین دغدغه ها و اولویت های شهرداری پرند است و ما تمام تلاش خود را برای تحقق این امر ضروری، به کار بسته ایم.

اله یاری ادامه داد: هر روز بر جمعیت شهر جدید پرند افزوده می شود و باید تدبیری اساسی برای توسعه ناوگان حمل و نقل این شهر اندیشیده شود تا مشکلات در این حوزه به حداقل کاهش یابد.

گفتنی است این بازدید در پی درخواست شهروندان گرامی و تاکید شهردار پرند بر رسیدگی مطلوب و شایسته به مطالبات شهروندی صورت گرفت و مقرر شد نظارت بر نحوه خدمات دهی در پایانه ها از سوی مدیران سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری به طور مستمر و بیش از پیش به انجام برسد.

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی