به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بیمه ملت؛ در حال حاضر که علیه کشورمان تحریمهای ظالمانهای وضع شده است، عملیات انتقال ریسک به خارج از کشور امکانپذیر نیست و بیمه اتکایی داخلی فقط راه توزیع ریسک است.
سازوکار بیمههای اتکایی به این طریق است که بیمهگر اتکایی در ازای دریافت مبلغ حقبیمه، تمام یا بخشی از تعهدات بیمهگر واگذارنده را بر عهده میگیرد. در قرارداد بیمه اتکایی، شخص بیمهگزار دخالتی ندارد و بیمهگر اتکایی نیز مسئولیتی در مقابل او ندارد، مگر اینکه در شرایط توافق شده به طور صریح از کلوز Cut Through نام برده شود.
افزایش ظرفیت پذیرش ریسک و صدور بیمهنامه، تنوع و بهبود سرمایه ریسک، پوشش حوادث فاجعهآمیز، مدیریت ریسک و انتقال و کسب تخصص در صنعت بیمه از جمله مزیتهای بیمه اتکایی است.
بیمههای اتکایی ابزاری برای توسعه بیمه و پذیرش تعهدات سنگین توسط بیمهگر اولیه است و از شرکتهای بیمه تازه تاسیس حمایت میکند.
همچنین از این طریق بیمهگر اولیه سهم نگهداری خود از یک ریسک را به میزانی تعیین میکند که از لحاظ فنی و مالی قادر به نگهداری آن باشد و مازاد بر آن را به شرکتهای بیمه اتکایی و یا شرکتهای بیمه واجد شرایط وفق قراردادهای مختلف واگذار میکند.
بیمههای اتکایی منجر به مبادلات پولی بین کشورها و ایجاد درآمد ارزی و افزایش سرمایهگذاری نیز میشود.
شرکت بیمه ملت به عنوان بزرگترین بیمه خصوصی کشور پس از اخذ مجوز قبولی از بیمه مرکزی در سال ۱۳۸۴ با تکیه بر تجربه و دانش کارشناسی، زیرساختهای پیشرفته سختافزاری و نرمافزاری و همچنین سرمایه پرداخت شده بالا، نقش مهم و تاثیرگذاری در بازار بیمه اتکایی کشور و ارائه پوشش اتکایی برای شرکتهای بزرگی همچون ایرانایر، شرکت ملی نفت، کشتیرانی جمهوری اسلامی، مپنا و… داشته است.
بیمه ملت با بهکارگیری جدیدترین سیستمهای اتکایی و با تکیه بر سیستم مدیریت ریسک و ارائه خدمات دانشمحور، سریع و بلندمدت، برای مشتریان شرکت و سهامداران خود ارزش افزوده ایجاد میکند.
شرکت بیمه ملت ضمن ارائه انواع پوششهای اتکایی، آماده ارائه خدمات آموزش، مشاوره فنی در مورد ارزیابی ریسک و خسارت و خدمات نرمافزاری مرتبط با آن برای شرکتهای دیگر است.