به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، چیکن استراگانف غذایی است پرکالری و پرانرژی که سرشارست از ویتامینها و مواد معدنی فراوانی از جمله آهن، کلسیم، فولات و منیزیم و ویتامین C. در ادامه مطلبی را با طرز تهیه چیکن استراگانف رژیمی آشنا خواهیم کرد که با جایگزین کردن ماست یونانی و پنیر خامهای کمچرب به جای خامه به غذای سالمتری تبدیل شده است. ماست یونانی به غذای شما طعم خوبی میدهد و پنیر خامهای کم چرب غلظت آن را بیشتر میکند. فقط مراقب باشید که حتما از ماست ساده بدون طعم استفاده کنید. میتوانید این غذا را با پاستا یا برنج میل کنید. مواد اولیه:کره: ۲ قاشق غذاخوری/ آرد سادهی همهمنظوره:۲ قاشق غذاخوری/ ورقهورقه شده: ۱/۵ فنجان قارچ تازه/ ماست یونانی:۲ فنجان/ پیاز خردشده:۱ عدد/ پنیر خامهای کمچرب، خرد شده:۱۰۰ گرم/ آب مرغ:۲ فنجان / مرغ پخته و ریشریش شده:۲۵۰ گرم طرز تهیه ۱-کره را ابتدا درون ظرفی بریزید و روی حرارت متوسط روبه بالا، آب کنید. قارچها و پیازها را درون کرهی داغ بریزید و بهمدت ۵ دقیقه آنها را تفت بدهید. قارچ و پیاز پس از حرارت دیدن، باید نرم و کاراملی شوند. ۲- اکنون یک فنجان از آب مرغ را درون ظرف بریزید و بگذارید به جوش آید. در همان حال مواد را با استفاده از یک قاشق چوبی کاملا هم بزنید و اجازه ندهید، مواد خوراکی که اکنون به رنگ قهوهای درآمدهاند به ته ظرف بچسبند. ۳- آرد ساده را بهتدریج به مخلوط قارچ بیفزایید و آن را کاملا هم بزنید. رنگ آرد پس از ۳۰ ثانیه، قهوهای خواهد شد. اکنون فنجان دیگر آب مرغ را به مخلوط قارچ اضافه کنید. بگذارید غذا بهخوبی جوش بخورد و هرازگاهی آن را هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود. این کار معمولا ۵ دقیقه طول میکشد. ۴- اکنون ماست یونانی را به سس اضافه کنید؛ پنیر خامهای را هم بیفزایید و حدود ۲ دقیقه صبر کنید تا پنیر در مواد کاملا آب و مخلوط شود. حالا مواد غلیظتر شده است. سپس مرغِ از قبل پخته و ریشریش شده را به مواد اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت بماند. چیکن استراگانف شما حاضر است. نوش جان.