به گزارش برداشت روز، به نقل از پایگاه خبری معدننامه، امیر حسین نظری بیان کرد: در استان ۱۱ شرکت فولادی فعال هستند که ۹شرکت کار تولید محصولات فولادی و ۲ شرکت در تولید فولاد خام فعالیت دارند.
وی گفت: رشد تحقق ظرفیت اسمی تولید در صنعت فولاد در چند سال اخیر یکی از دستاوردهای درخشان تلاشگران این حوزه است که توانسته بر افزایش درآمد در استان و صرفه جویی ارزی برای کشور تاثیر مثبتی بگذارد.
رییس سازمان صمت خوزستان ادامه داد: در سال ۹۷ میزان تولید محصولات فولادی در استان ۷۳۸ هزار و ۳۳۴ تن و ظرفیت اسمی تولید این محصول در همان سال هفت میلیون و ۵۴ هزار تن بود یعنی تنها۱۰ درصد از ظرفیت اسمی محقق می شد.
وی گفت: در سال ۹۸ میزان تولید محصولات فولادی در استان به ۲ میلیون و ۵۴۱ هزار و ۸۴۸ تن یعنی ۳۶ درصد ظرفیت اسمی استان افزایش یافت.
نظری ادامه داد: در سال ۹۹ با ورود شرکت فولاد روهینا به مدار تولید، ظرفیت اسمی تولید محصولات فولادی در استان به هفت میلیون و ۴۰۴هزار تن ارتقا یافت و میزان تولید این فرآورده صنعتی در استان به سه میلیون و ۵۶ هزار و ۶۳۳ تن یعنی ۴۱درصد ظرفیت اسمی تولید افزایش یافت.
سبقت تولید شمش فولاد از ظرفیت اسمی
معاون امور صنایع سازمان صنعت معدن و تجارت استان خوزستان گفت: در سال ۹۷ بالغ بر سه میلیون و ۶۳۰ هزار تن شمش فولاد در استان تولید شد که ظرفیت اسمی استان در این بخش سه میلیون و ۸۲۲ هزار و ۵۹۸ تن بوده است.
دادخواه افزود: در سال ۹۸ نیز میزان تولید به سه میلیون و ۷۳۰هزار تن رسید که ظرفیت اسمی این محصول سه میلیون و ۷۵۸ هزار تن بوده است
معاون امور صنایع صمت خوزستان با اشاره به افزایش ظرفیت اسمی تولید فولاد استان درسال بیان کرد: تولید شمش فولاد استان نیز در این سال از ظرفیت اسمی آن فراتر رفت.
وی افزود: در این سال میزان تولید این کالا در استان به چهار میلیون و ۳۰ هزار تن رسید درحالی که ظرفیت اسمی آن به سه میلیون و ۹۳۳ هزار و ۴۵۵ تن افزایش یافته بود.