به گزارش برداشت روز، به نقل از دیوان اقتصاد، شرایطی که از حدود یکسال پیش بر دنیا حاکم شد، بانکها را برآن داشت که تأکید بیشتری بر خدمات غیرحضوری خود، جهت رفاه حال مشتریان و کمک به سلامتی آنها، داشته باشند. برهمین اساس، طی یکسال گذشته حفظ سلامت مشتریان، کارکنان و خدمترسانی مناسب، رسالت اصلی بانکها شده و بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.
آنچه که به نظر میرسد، این است که دنیا تجربۀ جدیدی را با کرونا آغاز کرد و پس از این در شرایط جدیدی که بهوجود آمده، بانکها بهعنوان یکی از پر مراجعهترین سازمانها باید تمرکز اصلی خود را بر بانکداری مجازی معطوف کنند. در حقیقت بانکداری مجازی تاکنون یک اصل رقابتی برای بانکها بود اما اکنون تبدیل به یک ضرورت شده است.
در شرایط کنونی و حتی پیش از آن نیز، بانک پاسارگاد با ایجاد زیرساخت بانکداری مجازی، طیف وسیعی از خدمات بانکی را در هر زمان و هر مکان برای مشتریان خود فراهم کردهاست. مشتریان بانک پاسارگاد، تنها با در اختیار داشتن یک نام کاربری و رمز عبور و اتصال به اینترنت میتوانند از چندین خدمت بانکداری مجازی استفاده کنند. نقطه شروع دریافت این خدمات، کلیک بر این لینک است: https://www.bpi.ir
**چگونه از خدمات بانکداری مجازی به شیوه امنتری بهره ببریم؟
یکی از دغدغههای مشتریان برای استفاده از بانکداری مجازی، ترس از امن نبودن این تراکنشها است. اما بانک پاسارگاد در ادامه ارائه خدمات متنوع مجازی، امکان بهرهبرداری امن از ترکنشهای شما را فراهم میکند.
برای اینکه با آرامش خیال از خدمات بانکداری مجازی استفاده کنید لازم است نکات عمومی زیر را رعایت کنید:
*دقت کنید که آدرس سایت بانکداری مجازی در نوار آدرس مرورگر با https” ” آغاز شده باشد. در صورت مشاهده هشدار عدم اعتبار گواهی در مرورگر خود حتما از ادامه عملیات خودداری کنید.
* به آدرس بانکداری مجازی دقت کنید، هر آدرس دیگری غیر از) https://ib.bpi.ir سامانه فارسی) و https://iben.bpi.ir (سامانه انگلیسی) نامعتبر است.
*تا آنجا که میتوانید از مکانهای عمومی مانند کافینتها برای ورود به بانکداری مجازی استفاده نکرده و در صورت استفاده از مکانهای عمومی جهت ورود به بانکداری مجازی از صفحه کلید امن استفاده کنید.
*پس از استفاده از رایانههای عمومی و هر زمان که دیگر نیازی به استفاده از بانکداری مجازی ندارید، ابتدا در گوشۀ سمت چپ بالای صفحه از سیستم خارج شده و سپس پنجره مرورگر را ببندید.
*اگر تلاش جهت ورود مشکوک به حسابتان دیده شد، میتوانید با مشاهده جزئیات فعالیت در صفحه بانکداری مجازی خود این مورد را بررسی کنید؛ در صورت مشاهده آدرس آیپی مشکوک، نام کاربری و رمز عبور خود را از طریق منوی “تنظیمات” تغییر دهید.
*از آن جا که استفاده مجدد از رمز عبور مهمترین عامل در به خطر افتادن حسابها یا افراد است، سعی کنید تا حدامکان از رمز عبور بانکداری مجازی خود در سایتهای دیگر مجدد استفاده نکنید.
*هرگز از طریق لینکهای موجود در سایتهای دیگر به سایت بانک مراجعه نکنید، همچنین تاحدامکان از جستجوی نام بانک در موتورهای جستجو خودداری فرمایید، امنترین روش برای ورود به سایت بانک تایپ کردن آدرس سایت در محل مناسب است.
*بانک پاسارگاد هیچگاه در محل دیگری غیر از صفحه رسمی بانکداری مجازی نام کاربری و رمز عبور شما را مطالبه نمیکند. بنابراین به هیچوجه نام کاربری و رمزعبور خود را در جای دیگر وارد نکنید.
*نام کاربری و رمز عبور خود را به گونهای انتخاب کنید که قابل حدس زدن توسط دیگران نباشد. برای مثال در انتخاب آن از نام، سال تولد، شماره شناسنامه، نام شخصیت محبوب، مکان مورد علاقه استفاده ننمایید.
*تعداد حروف رمز عبور خود را کمتر از ۸ نویسه در نظر نگیرید و حتماً در گذرواژه خود از حروف کوچک و بزرگ به همراه اعداد و نویسههای ویژه استفاده کنید.
*هنگام استفاده از شبکه های بیسیم، احتمال خطر رهگیری بیشتر میشود. تنها زمانی از اتصالات بیسیم (Wireless) استفاده کنید که کاملاً از امنیت ارتباط اینترنتی خود مطمئن هستید.
*مطمئن شوید که برنامههایی همچون ضدبدافزار بر روی رایانهتان بهروز شدهباشد.
*هرگز اطلاعات مهم خود مانند شمارهحساب، رمز، تاریخ تولد و غیره را از طریق پیامکوتاه ارسال نکنید. همچنین از ارسال تصویر کارت بانکی خود در شبکه های اجتماعی به دلیل اینکه حاوی اطلاعات حساسی است، خودداری فرمایید.
*قبل از اینکه تلفن همراه خود را در اختیار دیگران قرار دهید یا آن را بفروشید، تمام اطلاعات شخصی و رمز و شماره حسابهای بانکی خود را از حافظه آن پاک کنید.
*همراه بانک پاسارگاد و سایر نرمافزارهای ارائه دهنده خدمات بانکی را فقط از وب سایت بانک و بازارچههای مجاز فروش برنامک دریافت و نصب فرمایید.
*همواره در خصوص پیامکهای دریافتی حاوی لینکهای نامعتبر دقت داشته باشید و از این لینکها استفاده نکنید.
** استفاده از رمز دو عاملی برای امنیت بیشتر
مشتریان بانک پاسارگاد جهت افزایش امنیت خود در بانکداری مجازی، میتوانند از روش دوعاملی استفاده کنند. در این روش پس از وارد کردن رمز ورود بانکداری مجازی، یک کد تأیید اعتبار یک بار مصرف از طریق تلفن همراه خود (پیامک) دریافت کرده که با وارد کردن آن کد، امکان ورود به سامانه بانکداری مجازی را خواهند داشت.
مزیت این روش، افزایش امنیت در ورود به سامانه بانکداری مجازی (اینترنت بانک) خواهد بود و علاوه بر دانستن رمز، در اختیار داشتن شماره همراه ثبتشده در سیستم بانکی نیز جهت استفاده از اینترنتبانک الزامی است. جهت دریافت رمز دو عاملی میتوانید به یکی از شعبههای بانک پاسارگاد مراجعه کنید.