به گزارش برداشت روز، این حکم از سوی محمد حسین عزیزی مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به شهریار دبیریان مدیر تضمین کیفیت شرکت صنایع شیر ایران، اعطا شد.
اعلام فهرست رنگها، اسانسها و سایر مواد قابل افزودن به مواد خوراکی و آشامیدنی، همچنین تعیین نوع جنس ظرف مورد استفاده از جمله وظایف این کمیسیون، است.
در این کمیسیون، پیشنهادات مصرف افزودنیها در صنعت خوراکی و آشامیدنی بررسی، ریسکهای ناشی از مصرف افزودنیها ارزیابی و لیست رنگها، مواد اولیه و طعم دهندههای مجاز خوراکی به منظور سیاستگذاری، تهیه میشود.
گفتنی است، مدت زمان این حکم، به مدت ۲ سال، تعیین شده است.
روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)
لینک کوتاه
https://bardashtrooz.ir/news/42948