۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | 19:53
کد خبر : 40065

جهت تحقق توسعه اقتصادی کشور صورت گرفت؛

تعامل دیرینه بانک تجارت با صنعت حمل و نقل

بانک تجارت با اشراف به نقش زیربنایی حمل و نقل در تحقق توسعه اقتصادی کشور در سالهای اخیر تعامل گسترده ای با این صنعت داشته است.

به گزارش برداشت روز، بانک تجارت، به عنوان یکی از بانک های بزرگ و  مطرح کشور حمایت از صنعت مهم و استراتژیک حمل و نقل را همواره در اولویت های خود قرار داده که نمونه عینی این حمایت را می توان در اعطای تسهیلات بانک برای راه اندازی خطوط مترو در کلان شهر ها، اعطای تسهیلات برای توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل درون و برون شهری، تاکسی های فرسوده، اعطای تسهیلات به شرکتهای هواپیمایی و انعقاد چندین تفاهمنامه همکاری با شرکت ها و سازمانهای مختلف مرتبط با صنعت حمل و نقل اشاره کرد.

بر اساس این گزارش بانک تجارت در انعقاد این تفاهمنامه هرگز نگاه انتفاعی را مد نظر قرار نداده و بهینه سازی و نوسازی شبکه حمل و نقل کاهش آلودگی هوا و … را به عنوان عمل به مسئولیت های اجتماعی خود می داند.

بانک تجارت طی دو دهه گذشته عملکرد مناسبی را در توسعه صنعت حمل و نقل جاده ای، ریلی، هوایی و دریایی کشور داشته است . در همین راستا اسفندماه ۸۸ آزاد راه قزوین-رشت به طول ۱۳۸ کیلومتر با مشارکت یکهزار و ۹۲۸ میلیارد ریالی بانک تجارت به بهره برداری رسید . پیش از این در بهمن همان سال قطعه اول پروژه آزاد راه ساوه – همدان به طول ۶۰ کیلومتر و با تسهیلات ۱۰۱ میلیارد ریالی بانک تجارت به بهره برداری رسیده بود . سال ۸۹ نیز با تسهیلات ۱۵۲ هزار میلیون ریالی بانک تجارت بهره برداری از باند شمالی آزادراه ساوه- همدان به طول ۶۰ کیلومتر آغاز شد . از جمله مزایای بهره برداری از آزاد راه ساوه – همدان می توان به تسهیل ترانزیت شرق به غرب کشور ، کاهش ۲۳ کیلومتر از طول مسیر ، صرفه جویی سالانه ۱۴ میلیون لیتر بنزین و کاهش ۷۰ درصدی تلفات ناشی از سوانح رانندگی در این مسیر اشاره کرد.

مشارکت در نوسازی ناوگان حمل و نقل فرآورده های نفتی

با امضای تفاهمنامه همکاری سه جانبه بانک تجارت، شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و شرکت ماموت پیمانکاران حقیقی و حقوقی حمل و نقل فرآورده های نفتی با دریافت تسهیلات از بانک تجارت تانکرهای فرسوده حمل سوخت را نوسازی کنند.

این تسهیلات در قالب عقد فروش اقساطی ماشین آلات تا سقف ۳ میلیارد و پانصد میلیون ریال به اشخاص حقیقی و حقوقی معرفی شده از شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و پس از ارائه پیش فاکتور از شرکت ماموت پرداخت می شود.

بانک تجارت در فاز اول این تفاهمنامه مجموعا ۲۰۰۰ میلیارد ریال را در قالب تسهیلات به اشخاص معرفی شده از شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی که پیش فاکتور خرید تریلر را از شرکت ماموت به بانک ارائه کنند پرداخت می کند.

امضای تفاهمنامه همکاری با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران

با انعقاد تفاهمنامه بانک تجارت و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، ناوگان حمل و نقل شهری به ظرفیت ۲۰۰ هزار خودرو با تسهیلات ۹ هزار میلیارد ریالی بانک تجارت دو گانه سوز می شوند.

بموجب این تفاهمنامه طرفین برای اجرایی شدن مصوبه شورای اقتصاد مبنی بر دوگانه سوز کردن ناوگان حمل و نقل شهری مشارکت می کنند. بر این اساس شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اشخاص حقوقی و حقیقی پیمانکار تبدیل کننده خودروهای دوگانه سوز را برای بهره مندی از این تسهیلات به بانک تجارت معرفی می کند./ بانک تجارت

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی