قیمت پایانی: ۲۹۶۳۴
کانال بلندمدت سهم بیمه دی در تایم فریم روزانه در یک روند خنثی از آذر ماه ۹۳ تا فروردین ماه ۹۸ در شکل زیر قابل مشاهده است. روند قیمت در اردیبهشت ۹۸ توانسته سقف این کانال را بشکند و پس از ایجاد pull back وارد روند صعودی با شیب نسبتاً زیاد شود.
در شکل زیر کانال میان مدت صعودی سهم بیمه دی در تایم فریم روزانه از اوایل سال ۹۸ قابل ملاحظه است. روند قیمتی پس از برخورد به کف کانال و حمایت در این ناحیه، به صعود ادامه داده و هم اکنون در حال نزدیک شدن به نیمه کانال میان مدت خود (محدوده ۴۰.۰۰۰) میباشد.
خط روند کوتاه مدت سهم بیمه دی در شهریور ماه امسال شکسته شده و پس از آن وارد فاز اصلاحی گشته است.
بر اساس الگوی فیبوناچی بازگشتی داخلی، روند سهم پس از اصلاح تا نزدیک محدوده ۵۰%، مجدداً توانسته به صعود ادامه دهد و پس از حمایت در محدوده ۳۸% و شکستن مقاومت ۲۳% و ایجاد pull back کوچک، توانسته به قله قبلی خود برسد. در حال حاضر باید منتظر عکس العمل سهم نسبت به مقاومت پیش رو (قیمت ۳۰.۷۶۸) باشیم. چنانچه بتواند این مقاومت را بشکند، ادامه صعود در سهم را خواهیم داشت.
توجه به الگوی هارمونیک خفاش (bat) که در انتهای نمودار قیمتی سهم بیمه دی مشاهده میشود، توانایی رشد قیمت تا محدوده قیمت ۳۳.۸۷۵ وجود داشته و ممکن است بعد از آن وارد روند اصلاحی به میزان ۶۱.۸% نسبت به ضلع CD شویم.
بر اساس الگوی فیبوناچی بازگشتی خارجی در شکل زیر، میزان اصلاح ضلع CD نسبت به ضلع BC مابین ۱۶۱.۸% تا ۲۶۱.۸% خواهد بود؛ بنابراین انتظار میرود در صورت ادامه حمایت بتواند تا محدوده قیمتی ۳۳.۸۷۵ رشد داشته و پس از آن احتمال اصلاح ۶۱.۸ درصدی تا محدوده ۲۴.۰۰۰ برای سهم پیش بینی میشود.
چنانچه اصلاح سهم بیمه دی پس از رسیدن به محدوده ۲۴.۰۰۰ ادامه داشته و نتواند مورد حمایت قرار گیرد، خط روند داخلی کوتاه مدت سهم در محدوده ۲۰.۰۰۰ به عنوان محدوده حمایتی خواهد بود.
اندیکاتورهای سهم بیمه دی تقریباً در حالت صعودی قرار دارند. اندیکاتور CCI در بالای محدوده اشباع خرید و در حالت افزایشی قرار دراد. اندیکاتور MACD در حالت صعودی قرار دارد. اندیکاتور RSI پس از رشد تا محدوده سقف کانال (محدوده ۷۰%) چنانچه در این محدوده با حمایت مواجه شود، توان ادامه رشد را خواهد داشت در غیر این صورت به داخل کانال ریزش خواهد کرد. در اندیکاتور stochastic نیز خطوط میانگین متحرک ۳ روزه و ۵ روزه در بالای محدوده اشباع خرید واقع شده و سیگنال نزول در سهم به طور قطع صادر نشده است.
در ابر ایچیموکو، روند قیمتی وارد ابر کوموی نزولی شده و موفق به شکست سقف ابر (span B) و ایجاد pull back گشته و توانسته در بالای آن قرار گیرد. خط تأخیر سبز رنگ (chikou span) توانسته روند بازار را بشکند و به روند صعودی در بالای آن ادامه دهد. خط تغییر روند (tenkan sen) نیز موفق به قرارگیری در بالای خط استاندارد (kijun sen) شده و روند صعودی در سهم را نشان میدهد. ابر کومو نیز به رنگ سبز (صعودی) در آمده و روند بازار نیز در بالای ابر کوموی صعودی واقع شده است. تمامی مولفهها نشان از حرکت صعودی در سهم دارند.