۲۰:۰۷ - ۴ مهر ۱۴۰۵

آخرین اخبار
وزیر نیرو در مراسم امضای تفاهم‌نامه با بانک سپه:
عصر امروز (شنبه، ۴ مهر ۱۴۰۵)، نشست تبادل تفاهم‌نامه همکاری وزارت نیرو و بانک سپه با حضور عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو، ماشاالله تابع‌جماعت، معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو و آیت‌الله ابراهیمی، مدیرعامل بانک سپه برگزار شد و تفاهم‌نامه‌ای با موضوع برقراری و توسعه تعاملات بانکی، همکاری‌های بانکی و استفاده از ظرفیت‌های متقابل به امضا رسید. وزیر نیرو در این جریان این مراسم گفت: تفاهم‌نامه همکاری وزارت نیرو و بانک سپه می‌تواند آغاز همکاری‌های چندجانبه باشد و به تحقق اهداف ملی در زمینه انرژی کمک کند.

به گزارش برداشت روز، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، عصر امروز (شنبه، ۴ مهر ۱۴۰۵)، نشست تبادل تفاهم‌نامه همکاری وزارت نیرو و بانک سپه با حضور عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو، ماشاالله تابع‌جماعت، معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو و آیت‌الله ابراهیمی، مدیرعامل بانک سپه برگزار شد.

تفاهم‌نامه بین بانک سپه و وزارت نیرو با موضوع برقراری و توسعه تعاملات بانکی و همکاری‌های بانکی و استفاده از ظرفیت‌های متقابل به امضا رسید.

از مفاد این تفاهم‌نامه، علاوه بر ارائه تمام خدمات بانکی و تسهیلات، اعطای تسهیلات مرابحه و قرض‌الحسنه به معرفی‌شدگان توسط وزارت نیرو و شرکت‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه است. همچنین امکان واریز گروهی حقوق کارکنان وزارت نیرو از دیگر خدماتی است که در مفاد این تفاهم‌نامه آمده است.

وزیر نیرو در این مراسم با تأکید بر اهمیت توجه به منابع انسانی و ارتقای جایگاه کارکنان این صنعت، اظهار داشت: بزرگ‌ترین سرمایه وزارت نیرو، نیروهای متخصص، فداکار و جهادگری هستند که در سخت‌ترین شرایط، پایداری خدمات آب و برق را برای مردم حفظ می‌کنند. بدون این سرمایه عظیم انسانی، هیچ یک از دستاوردها و افتخارات صنعت آب و برق محقق نمی‌شد.

علی‌آبادی با تأکید بر لزوم توجه به معیشت و رفاه کارکنان صنعت آب و برق گفت: کارکنان حوزه آب و برق به دلیل ماهیت شغلی خود، شرایط کاری بسیار سختی دارند. حضور شبانه‌روزی در خطوط انتقال، کار در ارتفاع، فعالیت در شرایط جوی نامساعد و از همه مهم‌تر مجاهدت در ایام جنگ، از جمله ویژگی‌های این شغل سخت و ارزشمند است. بر همین اساس توجه به معیشت و رفاه این عزیزان، کمترین کاری است که می‌توان در قبال زحماتشان انجام داد.

علی‌آبادی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه راه‌اندازی بازار برق ایران، به بهینه‌سازی مصرف کمک کرد، گفت: حاصل تلاش ما این بود که اکنون ۱۵۰ هزار متقاضی برای توسعه نیروگاهی وجود دارد اما اگر سرمایه‌گذاران احساس نمی‌کردند که بازگشت سرمایه وجود دارد، توسعه زیرساخت‌های برق ممکن نبود. در شرایط جدید، سرمایه‌گذاران و بانک‌ها می‌توانند با تفاهم‌نامه‌هایی از این دست به توسعه زیرساخت‌های برق کمک کنند، زیرا باور داریم بدون بانک، تجارت بی‌معناست.

او در ادامه بر اهمیت امضای تفاهم‌نامه میان وزارت نیرو و بانک سپه تاکید کرد و افزود: تفاهم‌نامه همکاری وزارت نیرو و بانک سپه می‌تواند آغاز همکاری‌های چندجانبه باشد و به تحقق اهداف ملی در زمینه انرژی کمک کند؛ زیرا حجم معاملات داخلی برق کشور حدود ۴۰۰ تراوات ساعت است و مقیاس آن به زودی از کشورهایی مانند کره و ژاپن فراتر خواهد رفت.

وزیر نیرو این دست اقدامات را گامی مؤثر در جهت حمایت از معیشت خانواده‌های بزرگ صنعت آب و برق دانست و در پایان تأکید کرد: وزارت نیرو با جدیت این مسیر را برای رفاه کارکنان خود ادامه می‌دهد و امید می‌رود با همکاری دستگاه‌های مربوطه، بتوان گام‌های مؤثرتری در جهت ارتقای جایگاه و بهبود معیشت این سرمایه‌های ارزشمند برداشت.

bardashtrooz.ir/news/273944

اخبار جدید