۰۱:۳۵ - ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

آخرین اخبار
نماینده مردم بناب و خوشه‌مهر در مجلس شورای اسلامی، طرح «نوی‌پو» بانک کشاورزی را گامی مؤثر برای تسهیل تأمین مالی زنجیره تولید، کاهش هزینه‌های تأمین مالی و رفع بخشی از چالش‌های پیش‌روی تولیدکنندگان بخش کشاورزی دانست.

به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، محمد باقری بنابی، با اشاره به ضرورت تقویت ابزارهای نوین تأمین مالی در بخش کشاورزی، بر استفاده از ظرفیت‌های جدید نظام بانکی برای حمایت هدفمند از تولیدکنندگان و بهره‌برداران این بخش تأکید کرد.

وی با استقبال از طرح «نوی‌پو»، این ابزار را رویکردی نوین و مؤثر در تأمین مالی زنجیره تولید دانست و اظهار کرد: استفاده از سازوکارهای نوین بانکی می‌تواند با کاهش فرآیندهای پیچیده و حذف واسطه‌های غیرضروری، منابع مالی را به شکل هدفمند در مسیر تولید قرار دهد و از این طریق، زمینه کاهش هزینه‌های تمام‌شده و افزایش توان رقابتی تولیدکنندگان را فراهم کند.

باقری بنابی همچنین با اشاره به افزایش هزینه‌های تولید و ضرورت حمایت مؤثرتر از کشاورزان، بر تسهیل دسترسی بهره‌برداران بخش کشاورزی شهرستان بناب به خدمات و تسهیلات بانکی تأکید کرد.

وی تصریح کرد: اتخاذ راهکارهای تسهیل دسترسی کشاورزان به منابع مالی و تقویت توان تولید اهمیت بالایی دارد و تلاش ما این است که با رفع موانع و تسریع در پرداخت تسهیلات، حمایت بیشتری از کشاورزان و تولید بخش کشاورزی شهرستان صورت گیرد و در این مسیر، تقویت بانک کشاورزی نقش مهمی در افزایش توان حمایتی این بانک دارد.

bardashtrooz.ir/news/271676

اخبار جدید