به گزارش برداشت روز به نقل از روابط عمومی بانک دی، هیئت مدیره بانک با بازنگری در فرآیندها و پیاده سازی ایدههای استراتژیک و عملیاتی جدید و پایبندی به برنامه های اعلام شده، موفق به ایجاد بهبود در شاخص های عملیاتی بانک و خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت شد تا برگ زرینی از تقویم دی در فصلی نو ورق بخورد.
بر اساس این گزارش، روند فعالیت بانک دی در ۹ ماه گذشته، حرکت هدفمند و پیوسته آن در مسیر پیشرفت و بهبود را به تصویر می کشد، حرکتی که از آغازین روزهای فعالیت مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره با اصلاح ساختارهای درآمدی، هزینه ای و افزایش بهره وری، پرشتاب آغاز شد و در ادامه با تعیین اولویت های سیاستهای اعتباری و اصلاح ساختار سازمانی روند مطلوبی در پیش گرفت.
همچنین هدف گذاری و تعریف برنامه عملیاتی برای شعب با شناسایی ۵ حوزه استراتژیک سودآوری،سهم بازار، مدیریت بهینه مصارف و مطالبات،ارتقای سطح درآمدها و ارتقای سطح بانکداری الکترونیک هم راستا با اخذ مجوز فعالیت ۱۱ شعبه بانک و مجوز مرحله سوم فعالیت ارزی از بانک مرکزی حرکت در مسیر اهداف را تسهیل کرد و شتاب بیشتری بخشید.
نیاز سنجی و طراحی بسته های متنوع اعتباری و استقبال مشتریان از آن ها سبب شد بانک دی سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهد و دی محل رجوع بسیاری از صاحبان کسب و کارها در دوره دشوار شیوع ویروس کرونا باشد.
فروش دارایی های مازاد، وصول مطالبات غیرجاری، تسویه اضافه برداشت بانک مرکزی، افزایش سرمایه از محل آورده نقدی، مطالبات و مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها و نیز واگذاری سهام شرکت های گروه از جمله اقدامات بانک دی برای خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت و بهبود نسبت کفایت سرمایه به منظور افزایش توانگری بانک د ارائه خدمات پولی و بانکی بوده است.
افزایش ۸۸۷ درصدی سود سرمایه گذاری ها، افزایش ۵۲۱ درصدی درآمدهای عملیاتی، کسب سود خالص ۴۵۰۰۰ میلیارد ریالی، افزایش ۲۲ درصدی منابع و کاهش چشمگیر قیمت تمام شده پول تنها گوشه ای از مهم ترین دستاوردهای مجموعه بانک دی در شش ماهه نخست سال ۱۳۹۹ است که بی شک زمینه دستیابی به وضعیت پایدار و آینده ای درخشان را برای بانک دی ترسیم می کند.