به گزارش برداشت روز، رئیس واحد ریخته گری مجتمع فولاد خراسان، آماده به کاری تجهیزات، دقت در برنامه ریزی برای ریخته گری پیاپی و هماهنگی میان بخش های مختلف تولید و پشتیبانی، را از عوامل این موفقیت دانست و افزود: حمایت مدیریت عالی شرکت در ارتقا انگیزش همکاران و اجرای منظم برنامههای تولید نقش اساسی در کسب این رکورد در سال جهش تولید داشته است.
علیرضا راستگو در تشریح جزئیات این خبر گفت: در روز یکشنبه۶ مهرماه ۱۳۹۹،در دو شیفت کاری BوC با ریخته گری ۱۱ پاتیل مذاب ۱۱۰ تنی به صورت پیوسته و بدون تعویض تاندیش ریخته گری، این رکورد را به ثبت رساندیم. این درحالی است که رکورد قبلی در این ناحیه مربوط به ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۲ در گروه C با ریخته گری پیاپی ۱۰ ذوب بوده است.
مهندس کل شیفت فولاد سازی هم در این باره اظهار کرد: تاندیش که ظرف واسط بین پاتیل و قالب ریختهگری است به دلیل محدودیت عمر قطعات ویژه نسوز آن، قابلیت حداکثر ۱۰ ذوب را دارد و به ذوبهای متوالی که با یک تاندیش ریختهگری میشود اصطلاحاً «سکوئنس» (توالی) گفته میشود. پس از پایان هر سکوئنس، ریختهگری برای حدود ۶۰ دقیقه متوقف میگردد تا فعالیت های تخلیه خطوط ریخته گری، آماده سازی قالبها و بازرسیهای معمول انجام شود و سپس فعالیت ریختهگری جدید شروع شود.
احمد ارشیا افزود: ریخته گری۱۱ ذوب پیوسته بدون توقف نشان دهنده عملکرد دقیق و کنترل مداوم فرایند توسط کارکنان تولید و بیانگر آماده به کاری بالای ماشین ریختهگری و فعالیت های مناسب کارکنان تعمیرات و همچنین ذوب رسانی مناسب واحدهای فولادسازی است.
حمیدرضا زارع معاون بهره برداری شرکت، ضمن تبریک دستیابی به این رکورد، از همکاری و تلاش یکایک کارکنان ناحیۀ فولادسازی و ریختهگری مداوم، اعم از واحدهای داخلی و پیمانکاران ناحیه و واحدهای پشتیبانی، تشکر و قدردانی کرد.