15:26 - 18 بهمن 1404

آخرین اخبار
پروژه آهن اسفنجی بریکت (HBI) شرکت کیا الکترود شرق در شهرستان اسفراین، با حضور معاون وزیر صمت و رئیس ایدرو ، استاندار خراسان شمالی و نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی به‌طور رسمی افتتاح شد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از ایدرو نیوز ؛ فرشاد مقیمی در آیین افتتاح این پروژه، با اشاره به اهمیت تکمیل زنجیره ارزش فولاد، گفت: راه‌اندازی واحد HBI در اسفراین گامی مؤثر در جهت افزایش ارزش افزوده، کاهش خام‌فروشی و تأمین پایدار خوراک واحدهای فولادسازی، به‌ویژه کوره‌های قوس الکتریکی است.

وی افزود: توسعه صنایع بالادستی و میانی فولاد در مناطق صنعتی کشور، از جمله اسفراین، نقش مهمی در تثبیت تولید، ارتقای بهره‌وری و ایجاد اشتغال پایدار دارد و این پروژه نمونه‌ای موفق از این رویکرد است.

پروژه آهن اسفنجی بریکت شرکت کیا الکترود شرق با ظرفیت اسمی ۱۰ هزار تن در سال و سرمایه‌گذاری ثابت ۴۲۱ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده و برای ۴۶ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

استاندار خراسان شمالی نیز در این مراسم، با تأکید بر جایگاه اسفراین در صنعت فولاد کشور، اظهار داشت: اجرای چنین پروژه‌هایی موجب تقویت زیرساخت‌های صنعتی استان، افزایش تاب‌آوری اقتصادی و رونق تولید در منطقه می‌شود.

محصول این واحد، بریکت گرم آهن اسفنجی (HBI) است که نسبت به آهن اسفنجی معمولی (DRI)، دارای دانسیته بالاتر، هزینه حمل کمتر، ایمنی و پایداری بیشتر در انبارداری و حمل‌ونقل است.

bardashtrooz.ir/news/250659

اخبار جدید