18:23 - 18 بهمن 1404

آخرین اخبار
در نشست صمیمی با روسای شعب استان گلستان:
«دکتر علی خورسندیان» مدیرعامل بانک مسکن در نشست صمیمانه با روسا و معاونان شعب و روسای دوایر مدیریت شعب گلستان، بر ظرفیت‌های بالای این استان برای تبدیل شدن به قطب اقتصادی و نقش‌آفرینی مؤثر شبکه بانکی در این مسیر تأکید کرد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا؛ دکتر خورسندیان در سخنان خود در این نشست گفت: استان گلستان با برخورداری از نیروی انسانی توانمند و ظرفیت‌های اقتصادی موجود، پتانسیل ایجاد چندین شعبه ممتاز بانک مسکن را دارد.

وی با اشاره به الزامات توسعه اقتصادی استان افزود: برای تبدیل گلستان به یک قطب اقتصادی، حمایت‌های ویژه از سرمایه‌گذاران ضروری است؛ این حمایت‌ها باید شامل تسهیلات مالی، مشوق‌های مالیاتی و فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم برای فعالیت‌های اقتصادی باشد.

برنامه‌های بانک مسکن برای رونق بخش مسکن و جذب منابع

مدیرعامل بانک مسکن با تأکید بر اهمیت جذب منابع و بازاریابی در شبکه بانکی اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای افزایش رونق بخش مسکن با توجه به نیازهای تسهیلاتی عرضه و تقاضا، در دستور کار بانک مسکن قرار دارد و این موضوع نقش مهمی در پویایی اقتصاد خواهد داشت.

خورسندیان همچنین با اشاره به ابزارهای نوین تأمین مالی گفت: استفاده هم‌زمان از ظرفیت بازار پول و بازار سرمایه و بهره‌گیری از ابزارهای مالی برای توسعه فرایند بهادارسازی دارایی‌های تحت پوشش بانک مسکن، از ضرورت‌های تأمین مالی بخش مسکن است.

وی ابراز امیدواری کرد: سیاست‌ها و خط‌مشی‌های بانک مسکن در کنار انگیزه بالای کارکنان، نقش مؤثرتری در توسعه بخش مسکن و خانه‌دار شدن مردم ایفا کند.

گزارش عملکرد مدیرشعب گلستان در طرح‌های ملی

در ادامه این نشست، مدیر شعب بانک مسکن استان گلستان به ارائه گزارشی از عملکرد بانک پرداخت.

«محمدرضا جعفری» با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد از قراردادهای منعقدشده در طرح نهضت ملی مسکن استان تعیین تکلیف شده است؛ اعلام کرد: از تعداد 6210 واحد عقد قرارداد شده نهضت ملی مسکن در بانک مسکن استان، حدود 3700 واحد مسکونی تعیین تکلیف شده و به فروش اقساطی رسیده است.

وی افزود: بانک مسکن به‌عنوان اصلی‌ترین تأمین‌کننده مالی نهضت ملی مسکن، بیشترین سهم پرداخت تسهیلات این طرح را به خود اختصاص داده و این موفقیت در گلستان با تلاش کارکنان محقق شده است.

پرداخت تسهیلات اجتماعی و تعیین تکلیف مسکن مهر

مدیر شعب بانک مسکن گلستان با اشاره به نقش اجتماعی بانک گفت: پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در راستای سیاست‌های دولت در دستور کار قرار دارد و بانک مسکن در این حوزه رتبه هفتم استان را کسب کرده است.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای تعیین تکلیف قراردادهای باقی‌مانده مسکن مهر خبر داد و افزود: یکی دیگر از اهداف، تعیین تکلیف قراردادهای مسکن مهر استان است که با پرداخت تسهیلات متمم در کمترین زمان تعیین تکلیف خواهد شد.

تجلیل از شعب و مدیران برتر بانک مسکن گلستان

در پایان این نشست که در حاشیه سفر مدیرعامل بانک مسکن به عنوان نماینده وزیر امور اقتصادی و دارایی به استان گلستان و در سالن اجتماعات بانک مسکن استان برگزار شد؛ از روسای شعب برتر در حوزه جذب منابع و ارزیابی عملکرد تقدیر شد.

bardashtrooz.ir/news/250653

اخبار جدید