به گزارش برداشت روز، به نقل از روابطعمومی صندوق قرضالحسنه شاهد، حسب بخشنامه معاون اجرایی رئیسجمهور و در راستای محدودیت در برگزاری همایشها و سمینارها با هدف صرفهجویی و مدیریت مصرف انرژی، این همایش که پیشتر برنامهریزی شده بود، بدون تغییر در زمانبندی و محتوای علمی، به صورت وبیناری برگزار خواهد شد.
این رویداد علمی روز سهشنبه ۲۵ آذرماه، همزمان با هفته پژوهش، از ساعت ۹ الی ۱۵ برگزار میشود و به بررسی نقش و کارکردهای هوش مصنوعی در آینده صندوقهای قرضالحسنه اختصاص دارد.
در این رویداد علمی، دکتر اسلام کریمی مدیرعامل و رئیس هیئتمدیره صندوق قرضالحسنه شاهد، اعضای هیئتمدیره صندوق و جمعی از اساتید دانشگاه و پژوهشگران حوزه مالی و فناوری حضور خواهند داشت.
همچنین پرفسور حسن دانایی فرد استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس در رشته مدیریت دولتی درباره تقویت جایگاه پژوهش، توسعه نگاه علمی به تحولات نوین و ایجاد بستر تبادل نظر میان مدیران، اساتید دانشگاه و پژوهشگران سخنرانی خواهند داشت.
دکتر سیدحسین کاظمی دانشیار دانشگاه تربیت مدرس در رشته مدیریت دولتی نیز مطالبی درباره هوش مصنوعی، مسائل سازمانی، تدبیر انسانی و دورنمای زیست انسانی در سازمان های عصر هوشمند را ارایه خواهند کرد.
محور اصلی این رویداد علمی، بررسی تحولات فناورانه و تبیین نقش هوش مصنوعی در ارتقای کارآمدی، شفافیت و عدالت در عملکرد صندوقهای قرضالحسنه است. در همین راستا، از مقاله های ارسالشده به دبیرخانه همایش، پس از ارزیابی و داوری علمی، ۶ مقاله برتر برای ارائه در روز برگزاری انتخاب شدهاند