به گزارش برداشت روز، بانک ملت که تاکنون ۸۴ مدرسه در اقصی نقاط کشور تحت عنوان مدارس “شهدای بانک ملت” احداث کرده است، هشتاد و پنجمین مدرسه را در روستای قادرآباد از توابع شهرستان سیب و سوران استان سیستان و بلوچستان با همکاری سازمان توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس کشور تکمیل و آماده بهره برداری کرد.
🔹 در کنار سنت نیکوی مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار کشور، در روزهای اخیر پروژه آبرسانی به روستای ۵ هزار نفری”زیارت” از توابع شهرستان سیب و سوران در جنوب استان سیستان و بلوچستان با مشارکت بانک ملت و همکاری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به بهره برداری رسیده و این روستا که تا قبل از اجرای این پروژه به صورت سیار آبرسانی می شد، با ۱۴ کیلومتر لوله گذاری به شبکه آب شرب پایدار متصل شده است.
🔹 اهدای ۲۰ هزار کیف و بسته نوشت افزار و همچنین تهیه البسه برای دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار کشور، از دیگر اقدامات بانک ملت در راستای عمل به مسوولیت های اجتماعی این بانک است.