02:05 - 16 آذر 1404

آخرین اخبار
بازدید رئیس هیئت عامل ایدرو از شهرک کاوش؛
معاون وزیر صمت و رئیس ایدرو در بازدید از شهرک کاوش گفت : با حمایت ایدرو ، شهرک تحقیقاتی کاوش به قطب اصلی شرکت های دانش بنیان در اقتصاد چرخشی ایران تبدیل می‌ شود .

به گزارش برداشت روز، به نقل از  ایدرونیوز ؛ فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایدرو و علی حدادی نماینده حوزه ساوجبلاغ، نظرآباد، چهارباغ و طالقان از شهرک تحقیقاتی کاوش بازدید و روند پیشرفت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در شهرک تحقیقاتی کاوش را بررسی کردند.

مقیمی در این بازدید با اشاره به نقش راهبردی ایدرو در حمایت از فناوری‌های نو تأکید کرد: سازمان گسترش مأموریت دارد فضای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور را تسهیل کند و با رفع موانع، مسیر ورود آنها به بازارهای ملی و منطقه‌ای را هموار سازد.

به گفته مقیمی ، ایدرو در حمایت از شرکت های دانش بنیان در این شهرک تحقیقاتی ، توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی، حمایت از تجاری‌سازی، تسهیل مسیر دریافت مجوزهای تخصصی، همراهی در فرآیند تأمین مالی و ارائه بسته‌های پشتیبانی برای واحدهای نوپا را با هدف تقویت زنجیره تولید پاک، بومی‌سازی فناوری و ارتقای ظرفیت اقتصاد چرخشی در کشور دنبال می کند .

علی حدادی، نماینده مجلس نیز در این دیدار ضمن قدردانی از عملکرد ایدرو، بر لزوم تسریع فرآیندهای اداری و افزایش اعتبارات هدفمند برای شرکت‌های نوپا تأکید کرد .

در این بازدید، علی تشنه دل مدیر عامل شهرک تحقیقاتی اظهار داشت : اشتغال تخصصی شرکت‌های دانش‌بنیان در این مجموعه تثبیت و مسیر توسعه آنها در حوزه اقتصاد چرخشی با سرعت بیشتری در جریان است. شهرک تحقیقاتی کاوش به عنوان یکی از زیرمجموعه های ایدرو ، هم‌اکنون میزبان 14 شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور است .

bardashtrooz.ir/news/244099

اخبار جدید