۰۲:۰۶ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۵

آخرین اخبار
رئیس هیئت عامل ایدرو در بازدید از شرکت دانش‌بنیان آرکا :
معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایدرو با همراهی مدیرکل صمت استان قم، از شرکت دانش‌بنیان تجهیز صنعت ربات آرکا بازدید کرد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از ایدرو نیوز ؛ شرکت دانش‌بنیان تجهیز صنعت ربات آرکا از واحدهای فناور فعال در زمینه طراحی و ساخت سیستم‌های رباتیک صنعتی است که با تکیه بر دانش متخصصان جوان و ظرفیت‌های بومی، توانسته گام‌های مؤثری در مسیر هوشمندسازی و به‌روزرسانی فناوری صنایع داخلی بردارد.

در این بازدید، فرشاد مقیمی ضمن بررسی مسائل و نیازهای شرکت، بر اهمیت حمایت همه‌جانبه از شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان پیشران‌های تحول صنعتی کشور تأکید کرد و اظهار داشت:حضور نخبگان جوان در عرصه تولید دانش‌محور، سرمایه‌ای ارزشمند برای تحقق اهداف توسعه صنعتی و ارتقای توان رقابتی صنایع ایران است.

وی افزود : با استمرار حمایت‌های هدفمند از مجموعه‌های فناور، مسیر تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و افزایش بهره‌وری صنعتی هموارتر خواهد شد.این بازدید در راستای برنامه‌های ایدرو برای شناسایی چالش‌ها، تقویت همکاری‌های فناورانه و پیگیری موانع تولید دانش‌بنیان در استان‌ها است .

 

bardashtrooz.ir/news/242264

اخبار جدید