20:38 - 30 آبان 1404

آخرین اخبار
هفدهمین نشست شورای فرهنگی خیابان طالقانی با حضور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران و عضو هیأت مدیره بیمه آسیا برگزار و از بیمه آسیا به‌عنوان یکی از عوامل اجرایی فعال و اثرگذار در برگزاری مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان تقدیر شد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا، این نشست که با میزبانی بیمه آسیا و با حضور هوشنگ فتاح، عضو هیأت‌مدیره بیمه آسیا و حجت الاسلام سید محسن محمودی، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد، بر نقش مؤثر بیمه آسیا در پشتیبانی، هماهنگی و مشارکت در برگزاری شایسته مراسم یوم ا…۱۳ آبان تأکید و از هفت وزارت خانه ، سازمان و … نیز به ‌عنوان عوامل اجرایی در برگزاری این مراسم قدردانی شد.

در بخش پایانی این نشست، موضوع برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این مراسم با مشارکت و هماهنگی دستگاه‌های حاضر به نحو شایسته ای برگزار شود.

bardashtrooz.ir/news/241562

اخبار جدید