02:42 - 20 آبان 1404

آخرین اخبار
دهقان دهنوی در دیدار با بازرگانان ایرانی در تاشکند مطرح کرد؛
معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در نشست با تجار و بازرگانان ایرانی ساکن ازبکستان با اشاره به افزایش روابط تجاری ایران و ازبکستان اظهار کرد: برای گسترش بیشتر روابط تجاری و رسیدن به ظرفیت واقعی تجارت ایران و ازبکستان باید موانع رفع شود و موافقت‌نامه تجارت ترجیحی هرچه سریع‌تر به امضا برسد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران که در معیت وزیر صمت در راستای اهداف سند نقشه راه همکاری‌های ایران و ازبکستان به تاشکند سفر کرده‌ است، شامگاه یکشنبه ۱۸ آبان در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران با تجار و بازرگانان ایرانی ساکن ازبکستان دیدار و به بررسی مسائل و مشکلات تجار و بازرگانان پرداختند.

سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست با تجار و بازرگانان ایرانی ساکن ازبکستان با اشاره به نقش و اهمیت کشور ازبکستان، به‌عنوان حلقه اتصال آسیای میانه گفت: امسال شاهد رشد ۵۸ درصدی در حجم مبادلات بین ایران و ازبکستان بودیم.

معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران نیز در این نشست با اشاره به افزایش روابط تجاری ایران و ازبکستان اظهار کرد: برای گسترش بیشتر روابط تجاری و رسیدن به ظرفیت واقعی تجارت ایران و ازبکستان باید موانع حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای و مشکلات گمرکی رفع شود و موافقت‌نامه تجارت ترجیحی هرچه سریع‌تر به امضا برسد.

به گفته محمدعلی دهقان دهنوی زمینه توافق‌های جدید تعرفه‌ای، رفع موانع گمرکی و تسهیل مراودات تجاری از اهداف مهم سفر به ازبکستان است.

در این نشست تجار مقیم ایرانی که در حوزه های مختلف خدمات فنی مهندسی و حمل و نقل فعالیت داشتند، ضمن اعلام آمادگی برای توسعه همکاری‌های تجاری با بخش‌ خصوصی و تجار ازبکستان به ضرورت ایجاد زیرساخت‌هایی از جمله ضمانت‌نامه‌های بانکی، لجستیک، گمرکی و … اشاره کردند.

همچنین در روز نخست، معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایمیدرو از شرکت ملی فولاد ازبکستان بازدید کردند.

بازدید از شرکت procab (فعال در حوزه تولید انواع کابل و سیم) و از مجموعه تکنو پارک که شامل قسمت‌های مختلفی از جمله تولید ماشین لباسشویی، یخچال فریزر، پمپ ، آسانسور، پنل‌ها و … است از دیگر برنامه‌های روز دوم سفر دهقان دهنوی به ازبکستان بوده است.

گفتنی است، در این سفر جمعی از مدیران شرکت‌های بزرگ ایرانی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایمیدرو و دیگر مسئولان وزارت صمت، وزیر را همراهی می‌کنند.

bardashtrooz.ir/news/240457

اخبار جدید