02:08 - 6 آبان 1404

آخرین اخبار
مدیر عامل بیمه کوثر در دوازدهمین همایش مدیریت ریسک و بیمه عنوان کرد:
دوازدهمین همایش مدیریت ریسک و بیمه با رویکرد بیمه‌های درمان، به همت بیمه کوثر برگزار شد.

به گزارش برداشت روز، همزمان با میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار در پنجم آبان ماه، بیمه کوثر در همایش مدیریت ریسک و بیمه با رویکرد بیمه‌های درمان در سالن همایش‌های کتابخانه ملی میزبان مدیران، همکاران، پژوهشگران، نمایندگان و کارگزاران‌ صنعت بیمه بود.
به گزارش روابط عمومی و تبلیغات بیمه کوثر، ابوالفضل آقادادی مدیر عامل این شرکت با اعلام خیرمقدم خدمت مدعوین، حاضران و تمام افرادی که از سراسر کشور به‌صورت برخط شاهد برگزاری این همایش بودند، ضمن تبریک میلاد عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار گفت: مفتخرم به عنوان یکی از عضای بیمه کوثر به تمام عزیزان، نخبگان و خبرگان صنعت بیمه که به بهانه برگزاری دوازدهمین همایش مدیریت ریسک و بیمه در کنار هم جمع شده‌ایم، خوشامد و خیر مقدم بگویم.
وی در ادامه افزود: همچون سال‌های گذشته که به آن اشاره شد؛ هدف اصلی و اساسی برگزاری این همایش گفتمان سازی بین ارکان و بازیگران حوزه‌های مختلف صنعت بیمه است تا بتوانیم با نگاهی پژوهش محور و ایجاد شبکه ارتباطی بین افراد فعال به چالش‌ها و راهبردها بپردازیم و از توهم دانایی در امور فاصله بگیریم.
ایشان در رابطه با اهمیت انتخاب بیمه‌های درمان در این دوره از همایش عنوان کرد: در این دوره بیمه‌های
درمان به‌عنوان محور اصلی همایش انتخاب شد؛ حوزه‌ای که در شرایط کنونی جامعه و صنعت بیمه از جایگاهی حساس و تأثیرگذار برخوردار است. با وجود اهمیت بالای خدمات درمانی، تعداد افرادی که تحت پوشش بیمه‌های تکمیلی درمان قرار دارند، هنوز قابل توجه نیست و شرکت‌های بیمه در این بخش همواره با چالش‌های گوناگونی روبه‌رو بوده‌اند. همین امر مستلزم نگاه ویژه به بیمه‌های درمان نسبت به سایر رشته‌ها است.
در پایان این مراسم نیز از برگزیدگان ارسال مقالات به دبیرخانه همایش تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

bardashtrooz.ir/news/238295

اخبار جدید