05:28 - 10 مهر 1404

آخرین اخبار
مدیر مجتمع مس شهربابک در همایش گلوله های آسیا تاکید کرد:
مدیر مجتمع مس شهربابک، در همایش تخصصی تولید، عملکرد ونوآوری در گلوله های آسیا با اشاره به اهمیت افزایش بهره وری تولید گفت: ایجاد شبکه همکاری میان متخصصان و صنعتگران و ایجاد پیوند میان پژوهش های علمی ونیازهای صنعتی برای افزایش بهره وری، از اهداف اصلی این همایش بوده است.

به گزارش برداشت روز، به نقل از پایگاه خبری مس پرس، حسین محمودی اظهار داشت: این همایش با هدف ارتقا سطح دانش فنی وتبادل تجربیات بین دانشگاه وصنعت، بستری برای معرفی دستاوردهای نوین در زمینه تولید وبهینه سازی گلوله های آسیا و چالش های موجود در خردایش را فراهم کرد.

مدیر مجتمع مس شهربابک، ارتقای فناوری های ساخت و طراحی و همچنین کاهش هزینه های عملیاتی وافزایش بهره وری را از دیگر اهداف مهم این همایش عنوان کرد.

گفتنی است، همایش تخصصی تولید، عملکرد و نوآوری در گلوله های آسیا حضور متخصصان صنایع معدنی، پژوهشگران و اساتید دانشگاه ها، فعالان صنعت فولاد و تولیدکنندگان تجهیزات، مهندسان طراحی وکنترل کیفیت و همچنین با سخنرانی ۱۱نفر از چهره های برجسته علمی و صنعتی کشور همراه بود که هشتم مهرماه در سالن دکتر نیازمند مجتمع مس شهربابک برگزار شد.

bardashtrooz.ir/news/234965

اخبار جدید