02:33 - 9 مهر 1404

آخرین اخبار
دستور کار وزیر صمت در مینسک؛
وزیر صنعت ، معدن و تجارت کشورمان با دستور کار «توسعه تجارت با کشورهای منطقه» به ویژه اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا ، رایزنی‌های فشرده‌ای با نخست‌وزیران و مقامات ارشد این اتحادیه در بلاروس انجام داد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت صمت، سیدمحمد اتابک ، وزیر صنعت ، معدن و تجارت که از طرف ایران ، ریاست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و بلاروس را عهده‌دار است ، به نمایندگی از معاون اول رئیس جمهور ، ضمن شرکت در نشست‌ شورای نخست‌وزیران ، رایزنی‌های فشرده‌ای با وزیران و مقامات ارشد اقتصادی و صنعتی بلاروس انجام داد.

وی در جمع نخست‌وزیران کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا ، وزرا و مقامات شرکت کننده در مراسم گشایش نمایشگاه بین‌المللی نوآورهای صنعت مینسک گفت : آینده منطقه ما، به اراده امروز سران کشورهای آن و تصمیمات در جهت منافع ملی مردم ما بستگی دارد.

سیدمحمد اتابک ، بر ضرورت بهره‌گیری از فناوری‌های نو و همگرایی کشورهای منطقه در مسیر استفاده از ظرفیت‌های علمی تاکید کرد.

وی گفت : جمهوری اسلامی ایران با اتکاء به ظرفیت‌های علمی و فناورانه خود و با رویکردی آینده‌نگر، مصمم است در کنار همسایگان و شرکای خود، مسیری نو برای توسعه عادلانه، پایدار و صلح‌آمیز بگشاید.

سیدمحمد اتابک تصریح کرد : بی تردید این مسیر راهی است به سوی فردایی که در آن علم، صنعت و فناوری به خدمت رفاه ملت‌ها و همزیستی مسالمت‌آمیز آنها درخواهد آمد.

وزیر صمت افزود : فناوری‌های نوین و چشم‌انداز این صنعت در توسعه پایدار منطقه‌ای ، آینده ملت‌ها و جایگاه منطقه ما را در جهان رقم خواهد زد.

وی تبادل دانش، تجربه و سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه هوش مصنوعی را موجب تقویت زنجیره‌های تأمین فناورانه و توسعه فناوری‌های بومی برشمرد و گفت : علاوه بر این، همکاری‌های بین‌المللی اوراسیا در زمینه ایجاد استانداردهای مشترک، آموزش نیروی کار متخصص و توسعه زیرساخت‌های دیجیتال، مسیر تحقق انقلاب صنعتی نسل چهارم را تسریع می‌کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت : کشورها با هم‌افزایی توانایی‌های علمی و صنعتی خود، می‌توانند به ساخت صنایعی دست یابند که نه تنها پایدار و هوشمند باشد، بلکه در عرصه جهانی نیز رقابت‌پذیر و نوآور باقی بماند.

bardashtrooz.ir/news/234738

اخبار جدید