عملیات تعمیرات دورهای توربین گازی واحد شماره ۳ نیروگاه مبین انرژی، در مدت زمان یک هفته، با موفقیت کامل به پایان رسید. پروژه در شرایط اقلیمی سخت منطقه شامل گرمای شدید و رطوبت بالا اجرا شد و پس از پایان عملیات، واحد مذکور مجدداً وارد مدار تولید شد و با شبکه برق مبین سنکرون گردید.
این موفقیت در حالی رقم خورد که همزمان با تعمیرات اساسی توربین، یک عملیات اضطراری سنگین در واحد آبگیر بهدلیل شکستگی خط لوله GRP آریاساسول نیز مدیریت و اجرا شد. علاوه بر این، عملیات تعویض خطوط لوله GRP به لولههای فلزی در واحد آبشیرین همچنان بدون توقف فعالیتهای تولید ادامه دارد.
مدیریت همزمان سه جبهه کاری حساس ـ شامل تعمیرات اساسی توربین، رفع اورژانس عملیاتی در واحد آبگیر، و تعویض زیرساخت خطوط لوله در واحد آبشیرین ـ نمونهای شاخص از توان برنامهریزی، انعطافپذیری عملیاتی و هماهنگی بینبخشی در تمامی واحد های مبین انرژی را به نمایش گذاشت؛ اقدامی که پایداری تولید برق و آبصنعتی را بدون خلل حفظ کرد.