05:07 - 31 شهریور 1404

آخرین اخبار
رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در مراسم اختتامیه دهمین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی مطرح کرد؛
رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در همایش ملی مدیریت انرژی، گفت: تا مدیریت مصرف اصلاح نشود، افزایش تولید هم راهگشا نیست.

به گزارش برداشت روز، آرش نجفی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، در این همایش با انتقاد از نسخه‌های تکرارشونده‌ای مانند افزایش قیمت و سهمیه‌بندی برای حل مشکلات انرژی، افزود: تا مدیریت مصرف اصلاح نشود، افزایش تولید هم راهگشا نیست.

وی با اشاره به تأثیر افزایش ناگهانی قیمت بنزین در آبان سال ۱۳۹۸، گفت: افزایش قیمت بنزین یک شوک بزرگ به اقتصاد وارد کرد و اثرات تورمی آن تا امروز ادامه دارد. این افزایش اگرچه مستقیم تنها ۳ تا ۶ درصد بر هزینه‌ها اثر گذاشت، اما با اثر پروانه‌ای خود در تمام زنجیره اقتصادی تقویت شد و قیمت تمام کالاها و خدمات را به طور تصاعدی افزایش داد.

رئیس انجمن بهینه‌سازی مصرف انرژی ایران هشدار داد: آنچه امروز را پایدار می‌کند، تداوم تولید است. اگر واحدهای صنعتی تعطیل شوند، خطر آن به مراتب بیشتر از افزایش قیمت است. واحد صنعتی با افزایش قیمت، خود را وفق می‌دهد، اما وقتی تولید متوقف شود، دیگر کاری نمی‌توان کرد.

نجفی در پایان با تأکید بر لزوم تغییر نگرش در مدیریت انرژی، خاطرنشان کرد: تا زمانی که مدیریت مصرف اصلاح نشود، هر مقدار تولید برق و گاز افزوده شود، به دلیل هدررفت، نتیجه‌ای در بهبود اقتصاد کلان نخواهد داشت.

bardashtrooz.ir/news/232605

اخبار جدید