۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | 18:30
کد خبر : 23123

دکتر فرهاد دژپسند در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه بانک صنعت و معدن : بانک صنعت و معدن از نظر اصول و خدمات بانکداری باید بانکی مدرن و پیشرو باشد

وزیر امور اقتصاد و دارایی در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه بانک صنعت و معدن اظهار داشت: بانک صنعت و معدن از نظر اصول و خدمات بانکداری باید بانکی مدرن و پیشرو باشد و توجه ویژه ای را به صنایع نوین و دانش بنیان، که نقشی پیشران و کلیدی در اقتصاد کشور دارند، مبذول دارد.

به گزارش برداشت روز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن ، جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه بانک صنعت و معدن با حضور دکتر فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی، “عباس معمار نژاد” معاون بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی، “حسین مهری” مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و دیگر اعضای مجمع عمومی این بانک، برگزار و در این جلسه صورت های مالی مربوط به سال مالی منتهی به پایان سال ۱۳۹۸ تصویب شد.

 

بنا بر این گزارش، وزیر اقتصاد طی سخنانی در این جلسه گفت: بانک صنعت و معدن به واسطه اهداف و مأموریت های توسعه ای آن، انتظار می رود در راستای توسعه صنعتی گام هایی را بردارد که تصویر امیدبخشی را بتوان داشت. گزارش امسال نشان می دهد که به این سمت حرکت کرده، اما، می طلبد که گام ها قوی تر باشد تا به سطحی برسد که رضایت بخش باشد.

 

وزیر اقتصاد یادآور شد: بانک صنعت و معدن یک بانک تخصصی است و متناسب با آن وظایف، اهداف و انتظاراتی از این بانک وجود دارد.

 

وی افزود: از منظر تخصصی نیز، انتظار لاینقطع از بانک صنعت و معدن این است که از نظر اصول و خدمات بانکداری یک بانک پیشرو و مدرن باشد. این بانک در همه زمینه ها، به خصوص بانکداری دیجیتال، انتظار می رود رتبه برتر را کسب کند و بتواند با سرعت بیشتری به سمت بانکداری هوشمند حرکت کند.

 

وزیر اقتصاد با بیان اینکه برای مدرن کردن این بانک تخصصی نیاز است تا در بخش پژوهش و تحقیق و توسعه(R&D) کارهای بیشتری صورت بگیرد، گفت: فعالیت هایی توسط بانک صنعت و معدن با دانشگاه ها و مراکز علمی انجام شده است که ضرورت دارد بانک به عنوان یک بنگاه، از نتایج تحقیقات و پژوهش های این مراکز در جهت ارتقای سطح خدمات، توسعه بازار و رفع مشکلات موجود بهره برداری نماید و آثار و نتایج آن را ارایه کند.

 

رییس مجمع عمومی بانک صنعت و معدن تأکید کرد: بانک صنعت و معدن می بایست عملیات واگذاری اموال مازاد خود را مانند سال گذشته با جدیت دنبال کند.

 

وی افزود: بانک صنعت و معدن باید توجه ویژه ای را به صنایع نوین و دانش بنیان، که نقشی پیشران و کلیدی در اقتصاد کشور دارند، مبذول دارد، چراکه فلسفه وجودی این بانک نیز پیشگام بودن در مقوله توسعه اقتصادی است.

 

دکتر دژپسند استقرار حاکمیت شرکتی را موضوعی اساسی برای حفظ پیشرو بودن بانک صنعت و معدن در بین سایر بانک ها قلمداد نمود و اضافه کرد: در حوزه بین الملل هم انتظار داریم این بانک با برقراری ارتباط مناسب با بانک های خارجی که امکان فعالیت با بانک های داخلی را دارند و با تشکیل کنسرسیوم های منطقه ای در شرایط تحریم، فرصت های طلایی را شناسایی کرده و از آنها بهره برداری نماید.

 

دکتر مهری مدیرعامل بانک صنعت و معدن نیز ضمن تشریح اهداف و استراتژی های این بانک در کسب برتری تخصصی و عملیاتی در بانکداری توسعه ای به بیان مهمترین استراتژی های بانک در سال جاری پرداخته و عنوان داشت: اقدامات اثربخشی در خصوص بانکداری دیجیتال و اجرای حاکمیت شرکتی در این بانک انجام شده است و در سال گذشته در این زمینه حائز رتبه دوم در بین دیگر بانک ها شدیم ولی همچنان تلاش برای کسب رتبه نخست را با جدیت دنبال می کنیم و با وجود کارکنان متخصص و مشاوران مجرب از بین ذینفعان و مشتریان به زودی شاهد تحولات اساسی در این دو حوزه خواهیم بود.

 

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری سرمایه بانک ۱۴۰۰ میلیارد ریال افزایش داشت و برای راه اندازی سامانه های نوین ، شفاف سازی و واگذاری شرکت ها و اموال مازاد بانک اقدامات مطلوبی صورت گرفت که طی آن تعداد ۶ شرکت به طور کامل واگذار گردید و در چندین مرحله برای واگذاری شرکت های صنایع شیمیایی ایران، آتیه دماوند و احیا استیل فولاد بافت آگهی منتشر شده و اقدام شد.

 

دکتر مهری یادآور شد: در سال ۹۸ رشد قابل توجهی در شاخص های عملکردی بانک ملاحظه می شود که نتیجه تلاش های بدون وقفه تمامی کارکنان این بانک است به طوریکه در پرداخت ها ۳۸ درصد، در وصولی ها ۴۵ درصد، در مانده سپرده های چهارگانه ۴۵ درصد و در سود حاصل از شرکت ها نیز ۱۶۴ درصد رشد را در ۱۲ ماهه سال ۹۸ شاهد بوده ایم.

 

در این جلسه گزارش مفصلی توسط اصغر پاک طینت رییس هیأت مدیره بانک صنعت و معدن ارائه شد و وی ضمن اشاره به کسب سود ۲۸۰ میلیارد ریالی در سال ۹۸ تأکید کرد: با توجه به برنامه های تدوین شده در پایان سال ۱۴۰۱ این بانک از زیان خارج و به سوددهی خواهد رسید.

 

در این نشست همچنین سایر اعضای مجمع نیز ضمن ارائه نقطه نظرات خود بر استفاده بهینه از منابع موجود و یافتن راهکارهای مناسب برای برون رفت از مشکلات کنونی تأکید نمودند.

 

تجارتخانه آراد برندینگ | طلق پلاستیکی