۱۳:۲۰ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۵

آخرین اخبار
12 ماه تلاش، 12روز دفاع
بانک رفاه کارگران از ابتدای دولت چهاردهم تا پایان مرداد ماه 1404 بالغ بر 325 هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه (حضوری و غیرحضوری) به مبلغ بیش از 112.000 میلیارد ریال به بازنشستگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی پرداخت کرده است.

به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، بیش از ۳۱۰ هزار فقره از این تسهیلات به مبلغ بالغ بر ۱۰۷.۰۰۰ میلیارد ریال به صورت کاملا غیرحضوری، بدون حضور در شعبه و بدون نیاز به ضامن، به بازنشستگان واجد شرایط پرداخت شده است و مابقی نیز شامل تسهیلات حضوری می‌شود.

مبلغ این تسهیلات پیش از این هر فقره ۳۰۰ میلیون ریال بود که با موافقت بانک رفاه کارگران و با انعقاد تفاهم‌نامه فی‌مابین سازمان تامین اجتماعی و این بانک به هر فقره ۵۰۰ میلیون ریال افزایش یافت.

شایان ذکر است، بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۳۰۰ هزار بازنشسته تحت پوشش تامین اجتماعی در سال جاری از تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی بانک رفاه کارگران بهره‌مند می‌شوند.

bardashtrooz.ir/news/230276

اخبار جدید