16:49 - 14 مرداد 1404

آخرین اخبار
معاون استانداری کردستان تاکید کرد:
علی‌اکبر ورمقانی معاون استانداری کردستان در دیدار با امید راست‌بین مدیر شعب استان کردستان، پرداخت بیش از ۷۰ درصدی تسهیلات نهضت ملی مسکن استان توسط بانک مسکن را نقش کلیدی این بانک در توسعه بخش مسکن عنوان کرد.

به گزارش برداشت روز به نقل از خبرنگار استانی پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا؛ در این دیدار، مسائل مرتبط با طرح نهضت ملی مسکن و راهکارهای توسعه این طرح مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مدیر شعب بانک مسکن استان کردستان به انعقاد قرارداد بیش از 6000 واحد مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: این قراردادها نشان‌دهنده عزم بانک مسکن برای تأمین مسکن مناسب برای اقشار مختلف جامعه است. با این حال، چالش‌هایی نیز وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنیم. یکی از این مشکلات اصلی، ناترازی منابع و مصارف بانک مسکن است که می تواند موجب اختلال در تامین مالی پروژهای نهضت ملی مسکن شود.

وی همچنین بر اهمیت همکاری استانداری در هدایت منابع شرکت‌های بزرگ صنعتی به سمت بانک مسکن تأکید کرد و گفت: بیش از 40 درصد از تسهیلات تکلیفی و 70 درصد تسهیلات نهضت ملی مسکن در استان کردستان توسط بانک مسکن پرداخت شده است؛ لذا برای تسریع در تامین مالی این پروژه ها، نیازمند حمایت و همکاری بیشتر نهادهای دولتی در تمرکز منابع شرکتها و صنایع بزرگ هستیم.

در ادامه، معاون استانداری کردستان، بر مردمی بودن بانک مسکن در تامین مسکن آحاد جامعه و ذهنیت بسیار مثبت مردم به این بانک تاکید کرد.

وی ضمن اشاره به قدمت بانک مسکن در خانه‌دارکردن مردم گفت: بانک مسکن تنها بانکی دولتی بوده که با خانه‌دار ساختن آحاد مردم خاطرات بسیار خوبی را در ذهن شهروندان ساخته است به طوریکه بیش از نیمی از مردم خانه‌دار شدن خود را مدیوان همراهی و پرداخت تسهیلات بانک مسکن می دانند.

ورمقانی، پرداخت بیش از 70 درصدی تسهیلات نهضت ملی مسکن توسط بانک مسکن را نقش کلیدی این بانک در توسعه بخش مسکن عنوان کرد.

وی اظهار داشت: بانک‌های دیگر باید همچون بانک مسکن در تحقق اهداف بخش مسکن دولت را یاری کنند تا بتوانیم زمینه را برای رونق این بخش و تامین سرپناه برای جوانان فراهم سازیم.

در پایان این دیدار، معاون سیاسی امنیتی استانداری کردستان بر آمادگی استانداری جهت همکاری با بانک مسکن در تمام زمینه‌ها به ویژه تمرکز منابع مالی شرکتهای بزرگ تاکید کرد.

 

bardashtrooz.ir/news/226884

اخبار جدید