23:38 - 13 مرداد 1404

آخرین اخبار
پتاس خوروبیابانک در آستانه جهش تولید؛
مدیر مجتمع پتاس خوروبیابانک از رایزنی با سازمان صمت استان اصفهان به منظور اصلاح پروانه بهره‌برداری مجتمع پتاس خوروبیابانک خبر داد.

به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، امید کوهی مدیر مجتمع پتاس خوروبیابانک از مجتمع‌های زیرمجموعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) گفت: در دیدار با صادق کرمی، سرپرست سازمان صمت استان اصفهان، گام بلندی برای افزایش ظرفیت تولید کلرید پتاسیم از ۵۰ به ۱۰۰ هزار تن برداشته شد.

وی افزود:‌ در این دیدار روند اصلاح پروانه بهره‌برداری کارخانه پتاس خوروبیابانک به مرحله نهایی نزدیک شد که این اصلاحیه، زمینه‌ساز افزایش ظرفیت تولید سالانه کلرید پتاسیم از ۵۰ به ۱۰۰ هزار تن خواهد بود.

مدیر مجتمع پتاس خوروبیابانک با تاکید بر اهمیت این موضوع، اصلاح پروانه را نه تنها یک الزام قانونی بلکه مقدمه‌ای برای تثبیت موقعیت مجتمع به‌عنوان قطب تولید پتاس کشور توصیف کرد.وی خاطرنشان کرد: روند توسعه و بهره‌برداری منظم مجتمع، به تکمیل این فرآیند اداری وابسته است که با اصلاح ساختاری، حقوقی و عملیاتی پروانه، می‌توان ظرفیت تولید را ارتقاء داده و مسیر توسعه پایدار را هموارتر ساخت.

bardashtrooz.ir/news/226786

اخبار جدید