09:03 - 9 مرداد 1404

آخرین اخبار
رئیس شعبه بیرجند بانک توسعه صادرات ایران ضمن بازدید از دو مجموعه تولیدی و خدماتی حوزه صنعت در استان خراسان جنوبی، بسته خدمات و تسهیلات این بانک را برای مدیران ارشد این شرکت ها تشریح کرد.

به گزارش برداشت روز به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، مسعود سیفی در دیدار با مدیران ارشد «شرکت کشت و صنعت ماژان» و «شرکت تولیدی و راهسازی و ساختمانی مسیریاب بیرجند»، انواع خدمات این بانک را در قالب بسته سیاست اعتباری و طرح الماسان تشریح و پیرامون توسعه تعامل و گسترش همکاری های دو جانبه گفت و گو کرد.

سیفی با اشاره به رسالت اگزیم بانک ایران، برای توسعه پایدار و بنگاه سازی به جای بنگاه داری، گفت: هدف ما در بانک توسعه صادرات ایران، طراحی خدمات نوین و متنوع از جمله الماسان و تامین مالی هدفمند است.

وی با بیان اینکه تغییر نگاه بانک توسعه صادرات ایران از محصول محوری به مشتری محوری گامی بلند در مسیر خدمت رسانی به صادرکنندگان است؛ اظهار داشت: تعامل بین بانک و شرکت های تولیدی این امکان را فراهم می کند که نیاز مشتری در حوزه تامین مالی مشخص و متناسب با آن راهکار ارایه شود.

رییس شعبه بیرجند بانک توسعه صادرات ایران با اعلام اینکه در سال 1403 بالغ بر90 درصد از تسهیلات بانک توسعه صادرات ایران به بخش تولید صادرات محور تخصیص یافته است، گفت: این بانک آمادگی کامل برای حمایت همه جانبه از بخش تولید صادرات محور را دارد.

گفتنی است «شرکت کشت و صنعت ماژان» در زمینه تولید نهال گواهی شده و ایجاد باغ مادری و تولید پیوند ازپایه ، تحقیقات در مورد تهیه الگوی کشت مناسب منطقه ای و ارائه برنامه کشت به منظور صرفه جویی در استفاده از آب کشاورزی و انجام امور پیمانکاری مربوط به ساخت گلخانه، سیستمها و تصفیه خانه های آب و فاضلاب و… فعالیت دارد.

همچنین شرکت تولیدی و راهسازی و ساختمانی مسیریاب بیرجند در حوزه تهیه، تولید و تعمیر تجهیزات راهداری و اجرای عملیات تولید قیر، آسفالت، شن و ماسه و راه اندازی خطوط تولید و کارخانجات تولید قیر، آسفالت، شن و ماسه و انجام تمامی خدمات بتنی و … فعال است.

bardashtrooz.ir/news/225923

اخبار جدید