به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل پژوهشکده بیمه، با هدف بررسی زمینههای همکاری فیمابین در حوزههای آموزشی و پژوهشی بیمه، پژوهشکده بیمه، جلسهای برخط را با مهندس صالح پور مسئول بخش فناوری، مالی و اقتصادی یونیتار برگزار نمود.
در این نشست، رییس پژوهشکده با تأکید بر اهمیت ارتقای دانش و مهارت کارشناسان صنعت بیمه ایران، خواستار برگزاری دورههای تخصصی در حوزه «استانداردهای گزارشگری مالی بینالمللی (IFRS)، کاربرد هوش مصنوعی در صنعت بیمه، ارزیابی ریسک و بیمه گری در حوزه کشتی، هواپیما و انرژی، معرفی محصولات نوین بیمهای، تشریح استانداردهای فنی و حرفهای، پرداخت خسارت با بهرهگیری از فناوریهای نوین، سازوکارها و فرایندهای نظارتی، مباحث انحلال، ادغام و ورشکستگی شرکتهای بیمه و جنبههای حقوقی مرتبط، سازوکارهای حمایت از بیمهگذاران و مدیریت ریسک مخاطرات طبیعی شد.
دکتر حمزه، معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه، پیشنهاد همکاری مشترک در زمینه پژوهش و تألیف کتابهای تخصصی را مطرح کرد تا نتایج این همکاری در قالب انتشارات علمی در دسترس علاقهمندان قرار گیرد.
در ادامه، مقرر شد دورههای رایگان آموزشی سازمان ملل ازطریق یونیتار به پژوهشکده بیمه اطلاعرسانی شود تا بهرهمندی حداکثری از این ظرفیت میسر گردد.
یونیتار که از آژانسهای تخصصی سازمان ملل متحد به شمار میآید، با داشتن بالاترین سطح گواهینامه در میان دیگر آژانسها و تکیه بر اساتید و کارشناسان برجسته بینالمللی، آمادگی خود را برای ارائه دورههای تخصصی و پیشرفته اعلام کرد.
در پایان جلسه، مقرر شد یونیتار پیشنهادات آموزشی خود را به پژوهشکده بیمه ارسال نموده و پس از امضای توافقنامه، همکاری دوجانبه رسماً آغاز شود.
این همکاری میتواند گامی مؤثر در ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در صنعت بیمه کشور باشد و با استفاده از تجارب بینالمللی یونیتار، سطح دانش حرفهای کارکنان و فعالان صنعت بیمه ارتقا یابد.