05:14 - 30 تیر 1404

آخرین اخبار
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در گفتگو با تجارت گردان مطرح کرد
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با تشریح برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت، از اولویت تکمیل دو پروژه آرتاویل اردبیل و صبا امید با پیشرفت بالای ۶۰ درصد خبر داد .

به گزارش برداشت روز، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با تشریح برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت، از اولویت تکمیل دو پروژه آرتاویل اردبیل و صبا امید با پیشرفت بالای ۶۰ درصد خبر داد .

دکتر اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، در حاشیه مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت، به تشریح وضعیت پروژه‌ها، میزان سوددهی، و برنامه‌های توسعه‌ای شرکت پرداخت.

به گفته سعدمحمدی، سود شرکت در سال مالی گذشته ۱۷.۵ همت بوده که از این میزان، ۷.۵ همت به سهامداران پرداخت شده و مجموع هزینه‌های انجام‌شده نیز به حدود ۲۲ همت رسیده است.

مدیرعامل ومعادن با بیان اینکه «۳.۱ میلیارد دلار برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام نیاز است»، گفت: اگر بر اساس نرخ‌های فعلی محاسبه کنیم، این رقم معادل ۲۲۰ همت می‌شود که نسبت به سود سالانه شرکت، اجرای کامل پروژه‌ها به حدود ۱۰ سال زمان نیاز دارد، مگر اینکه سودها صرف توسعه پروژه‌ها شود.

سعدمحمدی اولویت شرکت در سال جاری را تکمیل پروژه‌های با پیشرفت بالا عنوان کرد و افزود: پروژه آرتاویل اردبیل با پیشرفت فیزیکی ۶۴ درصد و پروژه گندله‌سازی صبا امید با پیشرفت ۶۷ درصد در اولویت تکمیل هستند. تجهیزات هر دو پروژه تأمین شده و در مرحله نصب قرار دارند.

وی همچنین از سرمایه‌گذاری گسترده شرکت در بخش اکتشاف خبر داد و گفت: در سال گذشته ۱۳۰ هزار متر حفاری انجام و بیش از ۳۵۰ میلیون تن ذخیره معدنی در استان‌های همدان و کردستان شناسایی شد.

مدیرعامل ومعادن با تاکید بر اهمیت عناصر نادر خاکی در آینده صنعت کشور، افزود: برای اولین بار طرحی در دست اجراست که هدف آن استخراج این عناصر و تولید داخلی است. پایلوت این پروژه به نتیجه رسیده و طراحی کارخانه نیز انجام شده است.

وی در ادامه از توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در مجموعه خبر داد و گفت: در سمنان نیروگاه ۱۰ مگاواتی به شبکه متصل شده و سرمایه‌گذاری برای ۱۴ مگاوات دیگر در جریان است. همچنین در کرمانشاه برنامه احداث نیروگاه ۴۰ مگاواتی داریم.

دکتر سعدمحمدی درباره طرح معدنی در منطقه “جانجا” نیز گفت: اکتشاف، طراحی سه‌بعدی معدن، انتخاب پیمانکار، و آغاز عملیات معدنی انجام شده است. تاکنون ۲۰ میلیون تن عملیات باطله‌برداری صورت گرفته و بزرگترین هیپ لیچینگ خاورمیانه احداث شده است.

وی افزود: در این منطقه کارخانه تولید کاتد با ظرفیت ۳ هزار تن طراحی و مهندسی شده و زیرساخت‌های مورد نیاز نظیر آب و برق تأمین شده‌اند. میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه تا کنون ۲۳.۵ درصد است و هدف آن تولید ۱۵۰ هزار تن کنسانتره در سال است.

در پایان، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات درباره استراتژی صادراتی گفت: در حال حاضر محصولی برای صادرات وجود ندارد چرا که در مرحله سرمایه‌گذاری و توسعه هستیم. اما قطعاً با بهره‌برداری پروژه‌ها در افق ۱۴۰۶ و ۱۴۰۷، صادرات بخشی از استراتژی اصلی شرکت خواهد بود.

 

bardashtrooz.ir/news/224501

اخبار جدید