18:38 - 17 شهریور 1404

آخرین اخبار
دکتر تابش:
استراتژی چادرملو طی سال‌های آینده، استقرار صنعت سبز در شهرستان‌ اردکان است.

به گزارش برداشت روز به نقل از روابط عمومی چادرملو، رئیس هیات مدیره شرکت معدنی و صنعتی این شرکت در جلسه مجمع عمومی چادرملو، با بیان این مطلب و اشاره به ضرورت اختصاص مبالغ بیشتری از سود به سرمایه‌گذاری در طرح‌های زنجیره تکمیلی فولاد، اظهار داشت: این روش، سهل‌تر وکم‌هزینه‌تر از سایر روش‌های تامین مالی است که در نهایت، هم تامین‌کننده منافع سهامداران بوده و هم دست شرکت را برای اجرای پروژه‌های زودبازده و سودآور باز می‌گذارد.
🔹دکتر محمدرضا تابش همچنین خواستار اختصاص مبالغ بیشتری از سود شرکت برای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی شد.
🔹وی افزود: اختصاص مبالغ بیشتر به امور یادشده، وظیفه شرعی و قانونی شرکت‌ها و خواست بحق مردم و مسئولان است که موجب خیر و برکت برای کارآفرینان شده و از سویی، سبب همراهی مردم با امر توسعه پایدار می‌شود.
🔹وی از کارآفرینان و سرمایه‌گذاران یزدی در دوره‌های گذشته به نیکی یاد کرد و یادآور شد: اهتمام آنان به ساخت مسجد، مسکن کارگری، خوابگاه، ایجاد فضای سبز و موسسات خیریه، سبب شد تا تولید در استان ادامه یابد.
🔹رئیس هیات‌مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: سود شرکت باید در مسیر اجرای طرح‌های توسعه‌ای و تکمیل زنجیره تولید به کار گرفته شود تا زمینه‌ساز رشد پایدار در آینده باشد.
🔹وی بیان کرد: اگر منابع مالی شرکت را به‌جای تقسیم سود، صرف تکمیل زنجیره ارزش و اجرای پروژه‌های عملیاتی کنیم، سال آینده می‌توانیم با افتخار از تحقق سود بیشتر نسبت به سال گذشته سخن بگوییم.
🔹تابش افزود: طرح‌های راهبردی شرکت در اختیار کمیته تأمین مالی قرار گرفته و از اقتصاددانان و متخصصان برجسته برای مشاوره و طراحی مسیر توسعه دعوت شده است. همچنین برنامه داریم با کنارگذاشتن شیوه‌های سنتی تأمین مالی، از ظرفیت شرکت‌های خارجی، ارزهای صادراتی و روش‌های نوین معاملات تجاری برای پیشبرد پروژه‌ها استفاده کنیم.
🔹وی ادامه داد: بر همین اساس، نگاه ما صرفاً به توزیع مقطعی سود نیست، بلکه باید از سود موجود برای ایجاد منابع پایدار استفاده کنیم تا مسیر آینده شرکت تضمین شود.
🔹رئیس هیات‌مدیره چادرملو با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی کشور، تنگناهای تحریم‌های ظالمانه و توطئه‌هایی که رژیم صهیونیستی و آمریکا بر علیه کشورمان داشتند، اظهار داشت: این عوامل تأثیر مستقیمی بر روند تولید، صادرات و واردات ماشین‌آلات و تجهیزات مدرن داشته‌اند، بااین‌حال عملکرد شرکت در سال گذشته قابل‌قبول بوده است.
🔹وی همچنین یادآور شد: این مجمع برای بررسی عملکرد مالی و مدیریتی سال ۱۴۰۳ برگزار شده و ما از امسال که مسئولیت را بر عهده گرفته‌ایم، متعهد به پاسخ‌گویی نسبت به عملکرد سال مالی آینده خواهیم بود.

bardashtrooz.ir/news/223916

اخبار جدید