به گزارش برداشت روز، به نقل از روابط عمومی پتروشیمی لردگان، در بخشی از پیام اکبر اسمعیلی که به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و رشادت های سربازان وطن در مقابل رژیم صهیونی و اتحاد و همبستگی بی بدیل مردم در جنگ تحمیلی منتشر شده، آمده است: اینجانب لازم می دانم از باب “لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق” از همه کسانی که در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از جان و مال و آبروی خود بذل کردند، به ویژه کسانی که در تشییع میلیونیِ جان فداهای ایران چنین صحنه های باشکوهی خلق کردند، تشکر کنم.
متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَهً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»
ماه محرم ۱۴۰۴ و عزاداری سید و سالار شهیدان در حالی آغاز شد که دوباره جای جای این کشور پر افتخار رنگ و بوی شهادت و شهیدان را به خود گرفته است.
رژیم سفاک صهیونی تصور می کرد با تجاوز جنایتکارانه خود و به شهادت رساندن تعدادی از دانشمندان و سرداران و مردم مظلوم می تواند خللی در اراده آهنین آنها وارد کند، اما سربازان وطن با رشادت خود در مقابل این غده سرطانی ایستادند و درس بزرگی به آنها دادند. دستاورد ارزشمندتر وفاق و همدلی و همبستگی بی بدیل مردم بود که از این تهدید یک فرصت استثنایی ساخته و نقشه دشمنان را نقش بر آب کردند.
اینجانب لازم می دانم از باب “لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق” از همه کسانی که در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از جان و مال و آبروی خود بذل کردند، به ویژه کسانی که در تشییع میلیونیِ جان فداهای ایران چنین صحنه های باشکوهی خلق کردند، تشکر کنم.
همچنین از همکاران عزیز و پرتلاش خودم در پتروشیمی لردگان که علاوه بر حفظ سنگر تولید و اقتصاد، در حفظ و حراست از سرمایه اقتصادی بزرگ کشور بصورت شبانه روزی نهایت همت خود را بکار گرفتند از صمیم قلب تقدیر و تشکر میکنم.
اکبر اسمعیلی
مدیرعامل و نائب رئیس هیات مدیره پتروشیمی لردگان